UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Скажите пожалуйста, на медкомиссии врач ничего не проверял, дал направление. Потом отправил файл на электронную почту, где указал рандомную информацию про вес, рост, зрение и давление. Так и должно быть?
-
Добрий вечір народ. Підкажіть хто пройшов шлях замовлення довідок з Німеччини та може не просто кинути сайт, а нормально пояснити. Ситуація така, як я розумію, я скачала форму на німецькому сайті .. заповнюю її, оплачую збір по 13 євро за кожну довідку, в конверт кладу ті чеки. Але скрізь написано, що я повинна завірити свій підпис, де це робити а Калгарі? До кого йти? Скільки це коштує. Коли я завірила це, я йду на пошту… можу я скласти в 1 конверт заяви на 2 довідки? Свою на чоловіка та 2 чека про сплату? Що я повинна на пошті ще вказати? Чи купити зворотній конверт?Буде безмірно щаслива за дієву допомогу
-
Она ответила, что делает только обычные
-
Хто шукає олію соняшникову пахучу у FresCo $3.47 літр
-
Так) добрий вечір тепер в цій групі. Таке питання, хто може порадити лікаря психіатра дитячого або сертифікованого психолога, який зможе зробити оцінку дитині. В Україні мали інвалідність, але вона була на 2 роки, продовжити її не можемо в Україні, бо вже тут. Тут оформлювати її на думаємо, бо розуміємо, що тут це нереально. Але потрібен офіційний документ, бо дитина навчається у спеціальному класі по спеціальній програмі. Для подання на PR по гуманітарній програмі хочемо надати інформацію від канадського спеціаліста про стан дитини. Переважно, щоб лікар розмовляв українською або російською мовами, або якщо можливо то працювати з перекладачем. Може хтось вже стикався з цим.