UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам невеликий диванчик (для патио) ❗️ 15 доларів , в дуже гарному стані . Самовивіз ❗️
-
В тюрьме)
-
Тоже интересует )
-
Дівчата ! Продам ці туфлі за 40 доларів , торг в наявності ! Купляла за 70 , носила один раз . Розмір (9-10)
-
Добрий день Здаються ( для дівчат, або мами з дітьми )дві кімнати в будинку на NW а саме Panorama hills Рядом Superstore і все необхідні заклади і автобусна зупинка В будинку 3 спальні в одній проживає дівчина 2 поверхи і бейсмент Є парковка Все входить в ціну 800 долларів (за кімнату) Вільні з 28.04 Контакти 5875825007
-
Розповідай де, понаїду😁
-
4 подушки 12$
-
Маю два розміри M і L. Ціна 25 $ за штуку
-
Монітор HP E27U G4, новий у коробці (фото для прикладу, монітор навіть не розпакований), не знадобився 290$ (самовивіз Downtown)
-
Я помітив, що багатьом ці поїздки як в трц зїздити, не сприймають красу природу взагалі, шукають де купити попкорна, бургер і музончик, щоб пиво попити. Або втомлені ходять з кислими обличчами і атмосфера фьююють А чого так довго йти, а мені набридло, я втомився, тут мокро, а коли обід 😁
-
Зачем куда-то далеко ехать чтобы валить лес, если можно валить деревья прямо в городе, за $60 в час?! ca.indeed.com/viewjob?from=appsharedroid&jk=a1cb3e3efd190af3
-
Vileda. 10$
-
думаю, нужно почитать на сайте немецкого ведомства, там прописано шаг по шагу
-
Доброго вечера,можливо є хтось ,хто може зробити завтра клінінг будинку?
-
-
-
-
-
Это на высоте и опыт нужен 5 лет
-
Доброго вечора! Можливо хтось стикався зі схожою ситуацією: купила електронний квиток по бенефітам, завантажила на власний телефон, потім реєстрували окремий ІД для сина (в нього довго не виходило і спробував зайти за моїм акаунтом і зробив це двічі)), тепер я не можу зайти у свій акаунт на телефоні з обмеженням у 6 місяців) тепер і не бачу ніде електронного квитка…
20 Jan 2023, 19:11
299465/372769
9 minutes ago