UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мне пришлите )
-
И уж точно последние сериалы лучше последней трилогии
-
Мне и Мандалорец зашел, и Асока. Оби-Ван в целом тоже можно посмотреть.
-
Це де така краса?
-
Можна в фіш кірку знайти такі міста, де буде півтори людини за день
-
Off leash park, але мабуть таких нема
-
Миші є, пацюків (кажуть) нема, але на NE є
-
Чуєте, пані та панове, а хтось знає де тут гриби збирати?
-
зимова нова куртка = 200 cad
-
Ох я смотрел на Нетфликс Big Timber шоу - как раз про такой бизнес на острове Ванкувер.
-
добрий вечір, продаю телефон 13pro max 256gb стан ідеальний, в ремонті не був, користувалася майже два роки, завжди носила в чохлі та з захисним склом захисне скло трохи покоцане, зверху є тріщини, але екран повністю цілий, без подряпин 750cad також можу віддати безкоштовно всі чохли (9-10шт)
-
Продаю свой автомобиль GMC Terrain 2011 год Двигатель 2.4 бензин Пробег 202 к Вложений не требует 2 км назад было заменено масло все фильтра Менял масло каждих 8 к 😁машина доглянута в гарному стані . Лобове ціле , не бита градом і т д . Зимняя резина Active статус По комплектации Подогрев переданих сидений , камера заднего вида ,безключевой запуск , круиз, блютуз , еко , и много других) В машине отличний акамулятор 🔋 заводиться при -38 без проблем 😌 Так же було заменено : шаровые , рычаги , колодки , тяги , гальмівні диски , Амортизатори Цена 8000$+ гуд торг у капота
-
Ну мандалорца все хвалят, знаю.
-
Кухарі привіт, хто з опитом роботи, і шукає роботу, є вакансія, треба трохи хоть знати англійську напишіть мені
-
Marmot 47 за $50 із Вінеерс. Легенький, водонепроникний, купа відділень. Мій наступний рюкзак.