UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Народ, народ.😁😁😁 Та зайдіть, хоч у вікіпедії почитайте що таке героїн.
-
О срач під'їхав)
-
Для чого Ви це пишете?? Ви ж розумієте, що Ви щойно написали? 1. Цікаво, що ж таке можна покурити, щоб зловити такий приход? Відповідь дуже проста — нічого. Є 2 основні групи — антидеприанти, що проявляють в основному седативну дію(метадон, героїн, мак, морфій, конопля і тд..), і стимулянти — що збадьорюють (це в основному кокаїн і синтетика) 2. Огромний опит общєнія? — тоді б Ви знали, що таких приходів не буває 3. Ніхто не може бути впевнений в стані цієї людини, можна лише приблизно сказати. І на останок, багато видів Паркінсона, Турета, і різних видів епілепсії полегшують приступи синдрому вживання тгк припаратів. Я особисто Вас прошу видалити відео.
-
Во-первых, человек словил приход и до этого выкурил пол косяка,и уверенна,что косяк это не единственное, а скорее завершительное, во-вторых, у меня есть огромный опыт общения с наркоманами и их я могу определить из тысячи,я бы не стала насмехаться над физически обделёнными людьми,как и любой в этом чате. Что за позиция «принципиального осуждения», если Вы не уверенны в определении состояния или особенности человека на видео,то можно в вопросительной форме обратиться ко мне,как к автору. Как пример : «А Вы уверенны,что это действие наркотических веществ,а не результат врожденных патологий?».
-
Давайте ночной чат про экспертов в тяжёлых наркотиках и офигительные истории;-)
-
Воно то так да не так, ви навiть не уявляете який процент людей яких ви бачите на екранах куштували i куштують. Це те саме що сказать якщо вам пiд наркозом робили хоч раз операцию то ви нaркоман Бiльшiсть з цих препаратiв колись були звичайними медикаментами.
-
В общем, не интересно. Спать пора уже:-)
-
Что Порошенко? Это какой-то народный юмор?
-
не розумієте а говорите. ПОРОШЕНКО!
-
Я тоже понять не могу, куда клонит:-)
-
ПОРОШЕНКО!