UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я тоже понять не могу, куда клонит:-)
-
ПОРОШЕНКО!
-
Народ не верзіть дурниці і видаліть відео.
-
Один раз Ви скуштуєте героїн і врятувати Вас буде шанс 5%. Грубо кажучи це майже кінець.
-
Да белочка у него обычная
-
скорей всєго Ви не розумієте про що говорите.
-
Доброй ночи, всем. Искала в группе информацию, но не нашла. Подскажите кто уже отправлял посылки в Украину, какой доставкой пользовались, как долго шла?
-
«Стокгольм-Амстердам (2 години) Амстердам-Калгарі (9 годин)» Разом з годинами очікування вийшло 15 годин. Двоє дорослих та дитина 13 років рахувалася теж , як доросла людина (2720 євро). Авіакомпанія KLM . Найлегший переліт у моєму житті. Летіли 18 жовтня.
-
Жах.. у чувака або синдром, або аутизм. Який перцевий балон, який острів?? Позбирались тут надприродні. Фуууу!!! Доречі цей чувак може заробляти прям в 10 раз більше за вас. Видаліть це відео!
-
Доброго вечора, моя подруга прилетіла так з 1,5 річним сином, поки проблем в неї не було, дитина вписана і її паспорті
-
Всім привіт. Вклеїли візу дитини в мій паспорт ,перед тим вписали дитину в мій паспорт з печаткою.Не повинно бути проблем в аеропорту та взагалі не буде питань що у нього нема свого заграну?Дитині 7 років