UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я брала відповідь в тому ж місці де проходила (мені треба було для себе, щоб знову в Україні не проходити). Потрібно сказати фіо та день коли здавали й все, вам роздрукують й в конвертик.
-
Я вибачаюсь, але ви пишете те, у чому не розбираєтесь взагалі. У другому ж реченні вашого скріну написано "carbon tax введений як крок для зменшення викидів" (strong price signal to reduce fossil fuel usage) До чого тут ваше "компенсація за шкідливе середовище"? Carbon tax закладається в ціну товару. Держава цю ціну товару компенсовує. Порахувати скільки витратив кожен з 40млн канадців на товари - неможливо. Тому ввели фіксовану ціну компенсації Якщо людина витрачає мало на товари, то вона після компенсації податку буде в виграші. Бо всім однаково компенсовують. А якщо ти купуєш товарів щомісяця на тисячі доларів - то будеш в мінусі, бо компенсують тобі менше, ніж ти заплатив в ціні товарів за цю надбавку І про це ж написано в другому абзаці вашого скріну Тому пропоную закрити цю розмову. Ніякої плати за те, що живеш в шкідливому середовищі, як ви пишете, тут немає. Податок працює по іншому.
-
Всім привіт, перездамо свій контракт на дім дуплекс: 120 кв метрів, 3 спальні, 2,5 ванні кімнати, кухня+вітальня, бейзмент, заднє подвірʼя та двомісний гараж. Район Walden, SE. Дім 2017 року, хороша шумоізоляція, дім в класному стані. Ціна 2700$/місяць. Перездамо з літа, липень/серпень. Контракт до лютого 2025 року. Можемо передати з меблями одразу, про ціну домовимось Пишіть питання в особисті, можу скинути більше фото
-
Одяг на хлопчика 5-7 років. Футболки 5шт -5$ Джинси утеплені -5$ Спортивки теплі -5$ Худі теплі - по 10$ Спортивки легкі 2 шт - безкоштовно Самовивіз Northland Dr NW
-
TOMMY HILFIGER розмір 40, гарний стан. 35 CAD
-
Шукаю 3-4 бедрум будинок для дитячого садочка. Не дуже далеко від центру.
-
добрый вечер, сдается комната. ищу арендатора вместо себя, так как планирую переезжать. квартира находится в центре (возле ситихола). район отличный, довольно тихий. к ближайшему продуктовому супермаркету 5 минут. к ситрейн остановке 8 минут. прикрепил несколько фотографий. на все вопросы отвечу в лс
-
Привіт. З 1 червня доступний бейсмент у районі Walden. Оплата 1750 $ + комунальні 20 %. Можна заїхати з 15 травня та оплатити різницю до кінця травня. Депозит 1000 $. Зверху на основному поверсі - українці. Laundry окрема від основного поверху (своя). Район тихий, спокійний. В пішій доступності Save on foods, Shoppers, RBC, CIBC, McDonald’s, Tim Hortons та ін. До Somerset їхати 10 хвилин. За деталями можете звертатись до мене в приват.
-
Шукаю норм репетитора англійської мови ! З України не пишіть
-
Тільки час втратите
-
Безкоштовні всі херня
-
Шукаю норм репетитора анг мови! З Укоаїри не пишіть