UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
К слову мерседес С-class за 16к
-
Продам кросівки Bottega Veneta, оригінал. В дуже гарному стані, одягали буквально раз 3-4. Після народження дитини стали тісні))) Розмір 37,5. Ціна -200$ .Можливий невеличкий торг)) також можуть підійти для дітей, як дівчинку так і хлопчика
-
Отдам за две бутылки пэпси. Больше половины капсул осталось. Забрать в центре
-
Продам сукню H&M нову. Фасон оверзайз то ж буде гарно сидіти M-L. Матеріал віскоза. Вартість 20$.
-
Підкажіть, будь ласка, якщо мені на українську картку все ще приходять кошти, чи може це повпливати на податкову декларацію тут? Чи буде це внесено як дохід?
-
Я думаю та інформація вже давно не актуальна! Ми заповнили анкету щоб отримати лист від соціального працівника, але він вже більше місяця не приходить.
-
Доброго дня, можливо хтось знає як можна підключити кліматичні виплатити до банківської карти ?
-
Продам набір(був у використанні місяць) забрати можна в п'ятницю з 9-ї до 17-ї години район Beltline SW, ціна 40$ можливий торг.Кого цікавить пишіть в приват.
-
Через кабінет CRA
-
Якщо за роботу то так. Потрібно буде вказувати як іноземний дохід.
-
И покупка билета никак не относится к канадским налогам
-
Тем более с укр карты. то могли быть уже личные деньги даже до момента перевода
-
Деньги переведенные членами семьи
-
Не облагается
-
Ситуація полягає в тому, що батьки перекидають кошти мені на укр карту, з якої я маю придбати їм квитки на літак
-
Якщо просто особистий переказ?
-
Якщо від батьків - ні
-
Підкажіть, будь ласка, де знайти вершкове масло 82%? Добре б було, щоб етикетку скинули чи назву. Заздалегідь дякую :) У Волмарті наче не знайшла, там в основному то пальмове, то не жирне зовсім, то маргарин взагалі
-
82% жирності є? Наче у волмарті теж є з молока, але геть не жирне
-
Дякую!)
20 Jan 2023, 19:11
300833/372413
8 minutes ago