UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
За декілька місяців пару разів попав що попросили перевірили з іншої сторони в автобусі.
-
Я думал они это все это ваше онеме начали после ядерного взрыва снимать
-
Не знаю як тут, в штатах за подібне 5 років тюрми дають;)
-
У меня в рабочем автобусе водители смотрят 🤷🏻♀️ Может еще смотря какой маршрут
-
Водіям здебільшого все рівно що там;) ну а копи частіше в метро тільки то чекають
-
Отправьте полицейского сразу в библиотеку к этой очереди
-
Всім доброго дня, порадьте суші як в нас в Україні, якщо є такі,дякую
-
Лайфхак як попасти в поліцію, коли зловлять 🙂
-
Тільки не кажи їм нічого☺️
-
🇯🇵 В Японії знайшли аніме, зняте близько 100 років тому. Воно має назву «Гігієна ротової порожнини». У 1923 році аніме створили на замовлення виробника товарів повсякденного попиту, зокрема зубних щіток. Роликом компанія хотіла підвищити обізнаність населення про карієс. Зараз цей виробник відомий як Lion. Японські експерти кажуть, що аніме тієї епохи збереглося дуже мало, отже це цінна зачіпка для вивчення японської анімації того часу. @babel
-
В центральній бібліотеці ціла черга до ксероксу і у всіх одне й те саме;)
-
На проездных же блестящие элементы. В чем прикол? Любой внимательный водитель заметит
-
Ого. Реально есть такие раковые больные?
-
Мабуть 🤔 хтось з «блогерів» розказав за такий «лайфхак» з квитками ))
-
Якщо брати після 15ого(можливо вже після 5ого, не знаю) то проїзний буде на термін з першого числа наступного місяця
-
За фул мб🤷♂
-
На аліекспрес 2 долари коштує
-
Another fair point
-
Шукаємо прибиральницю з автомобілем (дівчину) на part/full time в Калгарі та найближчих районах. Надсилайте своє резюме на електронну пошту: office@ukrcleaner.com Не дзвоніть та не пишіть в приват.
-
Не Канада скоріше за все
20 Jan 2023, 19:11
300893/372245
16 minutes ago