UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так. Потрібно їм відправити листа що ви змінили адресу. Коли буде на новій адресі
-
Привіт. Мені прийшла хелс карта,але я буду змінювати адресу через місяць часу,скажіть це грає якусь роль якщо я зміню місце проживання,а в хелс карті буде вказана стара адреса?
-
Всім привіт) Дівчата, хтось робив інʼєкцію Гардасіл 9, чи покривала вам бенефітна карта Альберти це чи ні? 🎀💗
-
Я ходила змінювати адресу в реджистрі (1138 10 Ave SW, Calgary, AB T2R 0B6), але це роблять не у всіх. Потрібно запитати
-
Дуже дякую 🫶🏻
-
www.gardasil9.ca/provincial-programs/
-
Щиро дякую ☺️
-
Подзвоніть на 811, там вас запишуть на вакцинацію та скажуть вам все. Для цього бенефітна картка не потрібна, достатньо звичайної хелс картки. Якщо вам до 25-26 років, то буде безкоштовно.
-
🎭 Шукаємо талановитих акторів та натхненних аматорів для набору у новий інтернаціональний театр у місті Калгарі. Бронюй своє місце на кастингу вже сьогодні! Для цього обов’язково заповни анкету за посиланням нижче і ми звʼяжемося із тобою за 1-2 дні. Кастинг буде проходити 10 травня (пʼятниця) у Memorial Park Library, Meeting Room 1 із 15:30 до 17:00. У разі підтвердження твоєї заявки та запрошення на кастинг тобі потрібно буде підготувати невеликий монолог або вірш будь-якою мовою (на 1-2 хв). Головне покажи свої акторські вміння😊✨ 🔹Від 21 року 🔹Немає дрес-коду Ми віримо, що чекаємо саме на тебе ❤️ Анкета: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrOhzZxBZ-YIHAGqzLBraAgkT_y_zzTiOXvvn8vC1OQHdXYA/viewform?usp=sf_link
-
Дякую вам велике за інформацію та гарного вам дня.
-
Дитина теж з вами може записатися до одного сімейного
-
t.me/uu_calgary/83738/387641
-
Підскажіть,як зробити сімейного лікаря? Та чи дитина 5 років і ми можем разом записатися до одного лікаря чи для дитини має бути дитячий?
-
Продам надувний матрас і насос до нього 20$.Забрати можна в п'ятницю.
-
Підкажіть, будь ласка, як отримати ENMAX account number? Треба для реєстрації
-
Продам ноут Workstation laptop Dell m6800 Screen: 17" 1920x1080 CPU: Core i7-4910mq RAM: 8gb SSD: 240gb + 465gb HDD GPU: Nvidia Quadro 4gb GDDR5/256bit Wi-Fi 6 модуль Блок живлення 240w Dell Батарея тримає кілька годин $380
-
Продаю комплект , що на фото ( фрейм , бокс , матрац розмір твін). Мені віддали , але я оплачувала доставку по місту , тому за ту саму суму продам . Все в чудовому стані , але нам не підійшов по розміру
-
Пишите в инстаграм кому стрижку
-
Напишіть мені
-
3 14.05 до 30.05 буде доступна кімната з окремою ванною в 2 кімнатній квартирі, район Seton. В квартирі є все необхідне для життя включаючи посуд, постіль та рушники. Ціна 40 cad за добу.
20 Jan 2023, 19:11
301053/374920
13 minutes ago