UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю, перездаємо квартиру в районі Kensington - через міст і ви в Downtown, дуже затишна, є посудомийка, духовка, витяжка, storage room , 2 шафи. Залишаємо наш диван, якщо вам потрібно. У нас тихі і гарні сусіди. В пішій доступності(10-15 хв) сітрейн синя та червона гілка, Вільна з 1 червня. Ціна 1460$. Від компанії Mainstreet. Якщо вам цікаво, напишіть, будь ласка, домовимось про перегляд.
-
Привіт дівчата👋🏻 Я перукар-колорист, з досвідом роботи! Запрошую вас, до себе в салоні краси : Стрижки; Дитячі стрижки; Фарбування волосся; Био - завивка; Лікування та догляд за волоссям; Локація:Маcleod trail 8330 Запис:В особисті повідомлення!Буду рада знайомству! НАРАЗІ ДІЮТЬ ЗНИЖКИ! www.instagram.com/hair.mommy.ca?igsh=MTRpM3VoMjhqemh4MQ==
-
Станьте мне другом пж ,напишите в ЛС,очень одиноко и жёстко себя чувствую,нет никого
-
Вітаю! Шукаю роботу в клінінговій компанії , є виликий досвід ( м. Київ ), також працювала в ВІП сім‘ї , маю рекомендації.
-
Всім привіт, шукаю людину, щоб разом знімати житло.
-
Шукаю підробіток (part time ) у кафе, ресторані, пекарні, кондитерській. Я шеф-кухар шукаю підробіток після 17:00 у будні та на вихідні. Великий досвід роботи. Може хтось працює кухарем чи володіє інформацію! Буду дуже вдячний будь-якій інформації 🙏😉 Усім добра та мирного неба над головою🕊️
-
Дякую!