UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Одне з міст з найдовшим терміном очікування по всьому світу
-
Нажаль ситуація така 🙁 Сиділа з дитиною 5.5 міс в черзі як і всі близько 3х годин з температурою 😞 Тому краще все ж таки walk in з appointment якщо ситуація не критична
-
800+ днів
-
Удачі з Калгарі дочекатись
-
Дякую за відповідь. За urgent care не чула. Важко всидіти в черзі з дитиною 2-х років з температурою(( але нічого не поробиш
-
Якщо 5 разів введете не правильно, то заблокуєте. І потрібно буде дзвонити в CRA
-
Добрий день спільното,перездаю свій домашній інтернет TELUS. 57$ в місяць, договір дійсний до квітня 2026 року.Кого цікавить пропозиція пишіть в приват. Дякую.
-
Знаєш, я була здивована, але дуже довго слухали. Це було основне. Бо дитина дуже кашляла. Я б так нікуди не поїхала просто з температурою. Але кашель- was too scared…. Але так, infant Tylenol ✔️ As per usual 🙄
-
Здається кімната в даунтауні 14 Ave для дівчини з 17 травня🤗 (до 1 червня можна жити безкоштовно, бо вже оплачено). 💵Оренда - 1000$ за місяць 🚇10 хвилин до с-train, 1 хвилин до автобусної зупинки. 🛒Safeway - 10 хвилин пішки чи 3 хвилин на автобусі Real Canadian Store - 15 хвилин Долорама - 10 хвилин 💃🏼Поруч 17 авеню, багато парків) В квартирі також живу я з чоловіком. Чоловік працюватиме в Едмонтоні вахтами, тому його часто не буде вдома. Тому шукаємо сусідку дівчинку) Квартира з меблями у вітальні, в самій кімнаті лишається матрац та імпровізоване ліжко з палет)) Шафа велика 🛜Вже Є вайфай В квартирі тихо і світло😍 В комплексі є також тренажерний зал, паті-рум) Пишіть в приватні, скину фото🤗
-
сказати пару днів пити advil/tylenol?)
-
Выше не прочитал возраст
-
Продам літнє взуття. Замовляла з України. Не підійшло для вузької ніжки. Розмір 38. Шкіряні. Нові. Дуже зручні і Легкі. Придбала за 100$ так і продаю.
-
Sorry
-
That one wouldn’t be prescribed under 2y
-
You are right
-
Oh, my bad
-
Тут нічого не виписують under 6 months 😕
-
Я розумію 🙁
-
сальбутамола не выписали ?
-
я нещодавно впав погано на хворе коліно, що підозрював меніск/перелом. але 7 годин очікування роблять дива. Я просто звалил додому.
20 Jan 2023, 19:11
301203/372155
6 minutes ago