UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Оце нас сюди відправляє на реєстрацію
-
Мене перекинуло на якийсь сайт за посиланням на шкільному сайті...
-
В наших там конкурси коли виграли на зборі бутилок або на волонтерстві у фудбанк. Клас який збирає більше поінтів в цьому місяці - на ці кошти купляють піцу на весь клас. А так по ланчу. Ми взяли коробку для ланчу і кожен день кладемо щось поїсти на перерві
-
Я подала на сайті СВЕ відмову від оплати у зв'язку із тим, що ми є учасниками програми Фейр Ентрі. Типу,як казала консультант, вони повинні перерахувати зі знижкою..поки нічого ще не платила. Заява висить на розгляді..
-
Так вони нам написали,що я маю садочку надати лист відповідь від тих, хто субсидію нараховує
-
А підкажіть ще питання таке. На daycare подавалася на субсидію. Прийшла відповідь, що умовно погоджено на 2 місяці. Чекайте документи поштою. А скільки дали субсідії ніде не написано☹️ зараз до 15 платити за садочок, а ми тепер не знаємо яку суму не платити...
-
Якось не дуже хочеться заморожувати гроші десь на рахунках садочку...
-
А ще типу поки цей лист не надам, повинна платити повну суму, а вони потім залишок у себе на депозиті будуть тримати й віддадуть назад, коли ми закінчимо ходити....
-
Привіт. З 1 червня доступний бейсмент у районі Walden. Оплата 1750 $ + комунальні 20 %. Можна заїхати з 15 травня та оплатити різницю до кінця травня. Депозит 1000 $. Зверху на основному поверсі - українці. Laundry окрема від основного поверху (своя). Район тихий, спокійний. В пішій доступності Save on foods, Shoppers, RBC, CIBC, McDonald’s, Tim Hortons та ін. До Somerset їхати 10 хвилин. За деталями можете звертатись до мене в приват.