UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мова йшла про цивілізовану медицину. Я вважаю,що маленькі діти,особливо до року, мають обов'язково в перші дні оглядатися лікарем, оскільки у таких діток дуже швидко кашель переходить в запалення, насморк переходить в запалення вушка і т.д. І ангіна може бути,а її відразу потрібно лікувати антибіотиками. Маленька дитина не скаже,що її горло болить, просто буде плакати і буде висока температура. Чекати 3-5 днів -це просто небезпечно буває.
-
Всім привіт перездаємо квартиру в хорошому районі Sunnyside , район 1 Ave. NW , 1 bed . заїзд можливий з 1 червня квартира простора гарний ремонт , дуже близько школа , садочок , магазини , кафе , гарна транспортна розв’язка , парко місце , в будинку багато сімей Українців , при потребі залишаємо меблі ( оплата по домовленості ) Депозит 1000 дол Місячна оплата 1850 Оплата за світло від використання ( приблизно 50 дол ) За деталями пишіть в приват !
-
В Україні бігають по різним причинам ,але ніхто в черзі не чекає по 7 год. Дивина та й годі. Люблю Канаду, її природу, людей, але не канадську медицину. Нехай Бог боронить з нею зіштовхнутися. Не найкращі спогади. Особливо згадується,як чоловікові зателефонувати терміново їхати в лікарню, бо ноги можуть паралізувати, вас чекають. В результаті прочекали на лікаря 8 год в інвалідному візку.
-
Привіт, я Ірина👋 Я спеціаліст по digital маркетингу. Надаю послуги по комплексному просуванню бізнесу, зокрема: ✔️створення та налаштування таргетованої реклами для соцмереж ✔️створення різної складності сайтів ✔️смм-ведення сторінок ✔️створення чат-ботів ✔️Google реклама Шукаю наразі нові цікаві проекти. Виведу твій бізнес на новий рівень📈 За консультацією пишіть в особисті повідомлення🫶🏻
-
Пані Галина Міллер
-
Ідіть до іншого і коли скаже заміряти 2 тижні , мені казали місяць і щоб було 140, інакше це не проблема, то сказати, що ви вмираєте і при такому, як у вас зараз і без 2 тижнів . Після цього мені виписали прямо там. Але я дійсно і при 130 лежу помираю
-
У мене є каптопрес, але не знаю чи вам підійдуть. Який у вас тиск?
-
Доброго дня. Хочу запропонувати медовик 30$ за кг. Замовлення приймаю також напівфабрикати, випічку різного роду, та комплексна збалансована їжа по приємних цінах)))) для більшої детальності в особисті))))
-
Продам кавомашину, в користуванні 2 місяці, майже не варили в ній, 50$ Самовивіз Northland Dr NW