UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт які тепер правила щоб приїхати в Канаду. Є робоча віза до Канади, а в дітей візітор, дадуть дозвіл на ворк преміт і стаді.
-
Вистачить, ще й відпочити зможете)
-
Усім привіт, можливо хтось може порекомендувати перукаря для стрижки? SW
-
Сьогодні говорила з міграційним консультантом, вона сказала, що отримаємо ворк перміт 100% якщо в'їдемо до 4 липня
-
Если визы получены до 4.02.2024, то шанс получить ворк пермит стремится к нулю. Если виза после 4.02.2024, то вы получите вп. Я еще не видела ни одного подтверждения, что люди, прилетевшие со старыми визами, получали ворк пермит сейчас, после окончания программы.
-
-
Потрібен помічник на будівництво, Оплата погодинна 18 доларів на годину, Робота нескладна підходить для тих хто навіть ні разу нічого не будував, я всього навчу, пізніше можна буде поговорити про більшу оплату якщо я буду бачити що людину можна залишити саму на роботі і робота буде зроблена.
-
Це мені потрібно офіцеру на сайт запит написати
-
Написав
-
Чи комусь вдалось отримати з консульства довідку про підтвердження укр водійських прав після 23 квітня? (При умові що саме запитання було надіслане до 23 квітня і запитання стосується чоловіка призивного віку) Питаюсь, тому що з консульства відписали що такі заявки будуть реалізовані, але нікому кого знаю відповідь ще не прийшла :)