UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Читала, що один отримав, отримавши до 4 лютого візу. Але в нього тут була вже сім'я, то може цей фактор зіграв.
-
Сьогодні говорила з міграційним консультантом, вона сказала, що отримаємо ворк перміт 100% якщо в'їдемо до 4 липня
-
Если визы получены до 4.02.2024, то шанс получить ворк пермит стремится к нулю. Если виза после 4.02.2024, то вы получите вп. Я еще не видела ни одного подтверждения, что люди, прилетевшие со старыми визами, получали ворк пермит сейчас, после окончания программы.
-
Ну це так) тут вже як людині пощастить) Але дійсно на сайті написано розпливчато, тому залежить від офіцера)
-
Сомнительное удовольствие надеяться на удачу) Но вообще правда, абсолютно никто не показывал вп. Все говорят «получите», но никто не получает Но если есть деньги кататься туда-обратно, то че б и не попробовать. Как минимум туристом побывать
-
🎯 Продаю рабочий компьютер Dell для офиса или учебы. Процессор: Core I7 Intel(R) Core(TM) i7-3770 @ 3,40 ГГц (64 бит) 6 ГБ ОЗУ Также в комплект поставки входят: клавиатура Dell и экран BENQ. По вопросам пишите в личку
-
Потрібен помічник на будівництво, Оплата погодинна 18 доларів на годину, Робота нескладна підходить для тих хто навіть ні разу нічого не будував, я всього навчу, пізніше можна буде поговорити про більшу оплату якщо я буду бачити що людину можна залишити саму на роботі і робота буде зроблена.
-
Какая-то фигня для травы 10$
-
Отпариватель стоил 200$ сломался, были бы инструменты подчинил, цена 30$
-
Плед размер 150 на 50см цена 40$
-
20$
-
Джинсы, размер 32 цена 25$
-
Це мені потрібно офіцеру на сайт запит написати
-
Написав
-
Чи комусь вдалось отримати з консульства довідку про підтвердження укр водійських прав після 23 квітня? (При умові що саме запитання було надіслане до 23 квітня і запитання стосується чоловіка призивного віку) Питаюсь, тому що з консульства відписали що такі заявки будуть реалізовані, але нікому кого знаю відповідь ще не прийшла :)
-
Здравствуйте, t.me/uu_calgary/83736/193335 Пункт 4. Каждый пост считается объявлением. Пожалуйста оформите в 1-2 поста и/или если количество вещей не влезает, оставьте приоритет что хотели бы продать в первую очередь.
-
Панове!! День добрий!! Хто знає продають лі тут щавель на зелений борщ!!! Дуже бажаю українського Борщу зеленого!ностальгія!! Пишіть в лічку!! Дякую вам ,хто напіше!!
-
Худи GUESS не подошел размер 40$
-
Продам посуд, за все 20$.Забрати можна завтра з 10 до 14 години. Район Beltline.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як можна підтвердити адресу проживання дитини для реєстрації до школи, якщо в нас є Lease agreement, але самих квитанцій про оплату немає, позаяк в нас якась система просто списує кожного місяця за оренду?!
20 Jan 2023, 19:11
301646/371623
about a minute ago