UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продамо дитячі іграшки треки HOT WHEELS Обидві у майже новому стані Все працює як і повинно Більше фото та інформації питай у приватні Ціни 100$ та 40$ відповідно до фото
-
А что надо платить
-
В Марксе постоянно скидки
-
Понял принял
-
Месяц
-
Ну наконец то, кстати щас бесплатно можно смотреть на Бразерс
-
Если очень часто будете смотреть тоже припишут балы🤣, недавно с мужем сдавали у него права с 2000 года получил 30 балов что руки на руле держал слишком высоко 🤣. Я слишком медленно ехала.
-
Тупо чил
-
У меня сейчас кантри играет
-
Хотите кайфануть от комьюнити, рекомендую ездить общественным транспортом
-
@positive2day правила, видаляю
-
Багато такого читаю і мені здається, це вже як "а раніше було краще" чи ви в Україні були у лікаря більше двох років тому. Я в Україні з гострим болем і запаленим нервом сиділа на знеболюючих, бо місяць чекала віконце у невролога (що приватний, що звичайний - місяць). До мого сімейного запис через півтора тижні якщо пощастить, часто просто все зайняте. Якщо до нього йти з чимось серйозним - можна зразу в живу чергу, але там чекати до кінця його робочого дня навіть якщо вранці прийшов. Хочете мрт? Чекати місяць. А потім бадів навиписують і серед них десь там пару реальних ліків. Не так все чудово в Україні з медициною і не така вона вже й швидка. Не кажучи про кваліфікацію лікарів, коли мені одна розповідала які у мене червоні гланди, а їх мені видалили за два роки до того. І це я з Чернігова, що в селах краще не думати
-
дрель, метир, 2 викрутки, ножик, олівець, фломастир, сумка = 200 cad
-
Продам принтер зі сканером HP Deskjet 1050. Принтер в стані нового без пошкоджень та подряпин. До нього були куплені перезаряджаємі картриджи та фарба. Був заправлений один раз, вся фарба майже ціла, віддам комплектом. В комплекті також блок живлення та USB кабель для підключення. Ціна 70 CAD, торг
-
Доброго дня, підскажіть може хтось знає де можна знайти роботу