UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий вечір, Прораб просив спитати про людину на будівництво (фреймінг). Зп зі старту 22,5, але потрібна середня англійська, сили та бажання важко працювати та вчитися, досвід у роботі з деревом/на будівництві буде перевагою.
-
Перездаємо наш контракт однокімної квартири на Silvergrove DR NW, T3B5H4. Поруч з Crowfoot c train station. 🏞️ Район спокійний, поблизу чудовий Bowness Park. 🚗 Парковка за додаткову плату $30/міс. ⏰ 15 хв до центру. 💰 Оренда - $1450 CAD/міс, плюс депозит. 📅 Вільна з 1 червня! 📞 +1 (368) 299-7609 Телефонуйте для перегляду. 🏠
-
Вибачте, але нічого спільного з adidas тут не має, це все підробки і не кращої якості, краще докласти 20$ і піти купити в нормальному перевіреному місці!
-
Як таке може бути? У вас в місті одна приватна клініка? У нас тільки в нашому мікрорайоні 4 було
-
Доброго вечора! Підкажіть де купити дешево сигарети, краще блоками) Дякую
-
Смотрите если это были бы подделки, я думаю компания подала бы на них в суд, тут все же законы уважаются
-
Ну ось так зараз. Ні, не одна. Легко потрапити тільки до тих лікарів, на яких погані відгуки, але нащо такі треба
-
Продам нові робочі бути Dakota . Ціна 130₴ , брав за 160 . Розмір 9.
-
Скоріше всього це старі колекції, тому їх немає зараз Ті що я взяла то не скажу шо поганої якості 🤷🏻♀️