UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Шукаю роботу в Калгарі. Склади, фабрики, магазини, помічник кухні і т.д. Можуть бути різні варіанти. Дуже треба робота. Може хтось щось підкаже або знає де набирають людей
-
Добрый день, собираюсь привезти кота. Расскажите о тонкостях, нужна ли лицензия, нужно ли по приезду страховку делать? В аэропорту нужно к каким-то ветеринарам подходить?
-
Кто заполнял такую форму для открытого ворк пермита и знает как заполнять последние поля?🙏🙏🙏
-
Які в кого плани на неділю? Хочеться кудись поїхати в цікаве місце, але я тут одна. Тому шукаю компанію ☀️
-
Доброго дня шановні, підкажіть будь ласка, моя мама приїздила до Канади кілька місяців тому, ми їй зробили ворк перміт і як думали пройшли medical exam, але подзвонили зараз з клініки сказали, що не отримували X-ray і треба його передати, а мама вже в Україні, не хоче поки що переїздити до Канади, документи зробили про всяк випадок бо лінія фронту там дуже близько. Як думаєте, чи можуть анулювати work permit,якщо вчасно не пройти medical exam ? Я маю на увазі здати не через 90днів як там сказано, а за рік наприклад...? Може хтось так їхав з Канади не здавши його, а потім повернувся і здав ....? Дуже дякую усім.
-
Должны были вам написать с больницы, где сдавали мед экзамен и сообщить, что данные передали
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, після проходження medical exam, як перевірити, що лікар вніс мої дані. На сайті IRCC для мене взагалі нічого не змінилось, той ж самий текст Review of medical results You do not need a medical exam. We will send you a message if this changes. Чи можна якось переконатись, що мої результати по мед екзамену відправлені?