UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
maps.app.goo.gl/MhzSDk1P1YZPMsbK9?g_st=ic
-
Вітаю,шукаю сало,біле,товсте без прорізі або з маленькою. Хто знає де купити ?
-
А ще якісь варіанти є ?) Може хтось сам готує ?
-
Фолаут доречі > Шьогун
-
Лол, було очевидно
-
Продам кавомашину, в користуванні 2 місяці, 40$ Самовивіз Northland Dr NW
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка яка ціна на аналіз крові для іміграційного тесту в precision laboratories ? ( Bankview )
-
так, в Києві та Львові можна пройти.
-
В Україні наче можна було пройти медкоміссію. В іншому випадку десь в Європі. Подивіться на офіційному сайті канали список де це можна зробити. Бо можуть анулювати тепер.
-
Було $50 коли проходили в цих лабораторіях
-
Черевики нові. Розмір 10.5. По стєльці 28 см. Ціна 230 Cad.
-
🌞 Семейный пикник в Fish Creek Park 🌳 📅 Когда: 12 мая, начало в 11 утра. 📍 Место встречи: Fish Creek Park maps.app.goo.gl/wwWYqVzjhiTdrsAQ9 На мероприятии будет:🔥 BBQ и открытый огонь для приготовления сосисок и бургеров. Принесите с собой то, что хотите поджарить и попить! 👨👩👧👦 А также для детей будут различные игры и возможность провести время на свежем воздухе.Не забудьте пригласить своих друзей и семью! Формат встречи открытый, если вы не таксист, то можете смело приходить с семьей. Пожалуйста, подтвердите свое участие, оставив смайлик 🌭 на посте. Погода обещает быть хорошей, самое время для семейного нетворкинга! 🎉
-
Для цього потрібна спеціальна порода свиней) поки що не чув щоб їх вирощували у нас тут 😅
-
Дякую
-
Казали ще є в T&T але я там не ходив і не знаю яке там сало) кажуть смачне. Також ще варіанти дивитися на фермерських маркетах
-
Самовивіз: 📍 114 Silvergrove DR NW T3B5H4 Запрошую до контакту 📩
-
Привіт всім! Я Віка з української ІТ-школи Yo Academy. Ми запрошуємо всіх Українських іток від 6 років та дорослих на безкоштовні заняття з програмування та дизайну. Спробуйте цікаві напрямки, такі як: графічний дизайн, 3D-моделювання, Python, ROBLOX, Scratch, C# Unity, веб-дизайн та багато інших! 💡 Реєстрація проста: пишіть мені в особисті повідомлення ім'я та вік дитини. Подаруйте своїм дітям шанс на цікаве майбутнє! 🚀🌟
-
Псс, такой вопрос. Кто знает грибные места возле Калгари?) Вот после дождей наверное самое время ехать
-
Мышка razer беспроводная, 60 баксов 🪐 Самовывоз SW free С доставкой + 20$
-
Продам нову лампу IKEA з яскравою лампочкою білою, 10$ Віддам терміново сьогодні або завтра до 15
20 Jan 2023, 19:11
301909/372028
41 minutes ago