UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Випадково знайшов нашого старого ірландця, то я в захваті😁 Бо по відгуках він типу дуже грубий і то сьо, але я такого не помітив
-
Це нагляд за малими під час ланчу - коли вони гуляють на вулиці. Підвантажте у фі і вейверс фейр ентрі і оплату скасують.
-
Перевезу ваше авто, заберу з аукціонів. 403 404 8634
-
Забула уточнити,що в Фейсбук ця група
-
Ще від людини залежить ,яка з ним спілкується. Не думаю,що він на нормальні слова відповідає грубістю. А далеко від центру він приймає?
-
Всем привет, кто хочет в ближайшее время поездить вместе и поискать работу? Есть машина
-
Глянь, та выдохни ты уже. Дужки - то смайлики, ничего более)))
-
Привіт) можливо хтось знає сто де можна заправити кондиціонер і замінити масло в суботу))
-
Вітаю! Підскажіть як переводите кошти с канадської карти на українську? Дякую.
-
Я не проти
-
А якщо я тільки чекаю на фейр ентрі? І підкажіть як то треба підвантажити?
-
Всім привіт) дівчата, хтось бажає сьогодні коло 21-22:00 пройтися в Enmax park і подивитися чи буде видно північне сяйво?)
-
Optima Eyewear & Optometry
-
Дякую!
-
І можливо хтось ще знає хороших окулістів, які теж працюють бо бенефітам?
-
R&A Dentistry
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка стоматології, якими ви користувалися по бенефітам?
-
Доброго дня! Можливо хтось може порекомендувати дитячого перукаря. Сину 2 роки. Район NE. Завчасно дякую!
-
Продам все за 100 cad все новое ботинки размер 10 или 43-44
-
Продам ноут Workstation laptop Dell m6800 Screen: 17" 1920x1080 CPU: Core i7-4910mq RAM: 8gb SSD: 240gb + 465gb HDD GPU: Nvidia Quadro 4gb GDDR5/256bit Wi-Fi 6 модуль Блок живлення 240w Dell Батарея тримає кілька годин $380
20 Jan 2023, 19:11
302025/372955
5 minutes ago