UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім доброго вечора) Підкажіть будь ласка сервіс де якісно та за нормальну ціну роблять тонування скла в машині. Дякую)
-
Есть что-то?
-
Для сравнения, карта в 21:30
-
Сегодня не будет, вероятность 0%
-
West wind dental біля Шинука. Мені страховка покрила
-
Да в городе дым стоит и облака. Не видно ничего 🤷
-
Всем привет! Ребята, я ищу помощь специалиста в первоначальной отстройке электро гитары(естественно НЕ БЕСПЛАТНО), такие как высота струн, мензура, настройка изгиба грифа. Прошу писать в личку если вы готовы помочь мне в этом деле.
-
Станция метро Виктория парк.
-
А є на сквош группа?
-
Добрий день, скільки коштує переклад документів і завірення документів у нотаріуса?
-
Чи знає хтось контакти хто займається мувінгом? Поділіться будь ласка. Потрібно на сьогодні Дякую!
-
Підкажіть, може є способи зняти долари з української карти тут без додаткових відсотків? Наразі rbc дозволяє знімати тільки по 400cad і бере 3 бакса за кожне зняття, що виходить +1%. CIBC взагалі шахраї - 10 відсотків на різниці курсу собі забрали при знятті. Може в касі спробувати, чи що можете порадити?
-
Може займати до півроку. Не хвилюйтесь, якщо документ fair entry завантажено, вони опрацюють його. нічого робити додатково не треба
-
Чи їде хтось сьогодні до Банфу? Ми пара залюбки складемо компанію 😅
-
Чи планує хтось сьогодні їхати в Банф і буде мати ще два місця?
-
Всем привет! Подскажите страхового агента который работает в вс. Нужна страховка на машину, спасибо!
-
Ні :)
-
Це ліміт RBC, в Україні в мене ліміти значно більші
-
Інших способів зняти гривню з маленькою комісією немає) ліміти НБУ 🤷♂️. Єдине що можете знімати по $400 з кожного банку, якщо у вас є інші банки
-
Добрий ранок ,є місце в бейсменті для однієї людини ,500$ Гарний будинок ,сусіди . Заселення вже завтра можливе . Brentwood.
20 Jan 2023, 19:11
302538/376209
2 minutes ago