UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
так а на ютубе нет практических видосов? ИМХО лучше самому учится настраивать, потому как свое никто лучше не настроит кроме как ты сам
-
Они не преследуются. Они просто ограничены в чем то. Разные вещи.
-
Пока я не знаком с такими парами
-
А я б наоборот, к нашим в последнюю очередь пошел. Но то уже лирика)
-
Серйозно? Бо цікаво тоді як багато одностатевих українських пар отримали біженство в Канаді через гомофобію в Україні, відсутність інституту одностатевих шлюбів і анти-дискримінаційного законодавства.
-
Або можете раніше заплатити. І також рекомендується витрачати не більше 30% від ліміту)
-
Ну во первых я заканчивал муз школу по классу Класическа гитара. На классике в плане подгонки все намного проще. Во вторых на электро гитаре играть я и впрямь не умею. Вот начинаю учиться
-
ну на писал же что запороть там могут)
-
Подивився. 137 кейсів надання біженства українцям в Канаді за 2023, нуль відмов.
-
Коли приходить в додатку statement , то платите суму, яку витратили і там пишеться дата до якої треба сплатити
-
Понял. Ну я бы точно в музыкальный магазин пошел. Либо в клуб, где лабают. То же Palomino или Dickens
-
Друзья всем привет!) подскажите пожалуйста как пользоваться кредитной картой? Банка BMO оплата счета в конце месяца? Или как?
-
Ну допустим сорвать анкерный болт… Я ищу человека не просто для настройки строя . Это я и сам вполне успешно могу сделать. А вот правильную высоту струн и мензуру выставить скорее всего не смогу
-
Дюже Дякую Вам 🙏
-
Доброго дня, Підкажіть з власного досвіду, будь-ласка: В липні дійсно все стає погано з пошуком житла в Калгарі? Приїжджаємо на початку липня як раз, а там фестиваль
-
Ні, не так. Ми зараховуємо ваші usdt на рахунок cad не по банківському курсу, а по комерційному, який кращий- 1.36. Як бачите на скріні, банк міняє американські на канадські долари по гіршому курсі - 1.324 Фактично відніміть від нашого курсу нашу комісію і отримаєте банківський курс. Вийде один до одного
-
Ну стейтмент зʼявиться після місяця використання рахунку
-
Возможно надо будет подпиливать лады ( нужен специальной формы натфиль), подгонять порожек(нужно реально понимать что ты делаешь, дабы этот самый порожек не испортить)
-
Потім у стейтменті буде таке писатись, до якої дати вам треба сплатити певну суму
-
А колы вони выставят ?я щось не разумию)
20 Jan 2023, 19:11
302691/375136
17 minutes ago