UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую
-
Доброго дня шановні, отримав хелс карту, де по ній можна пройти безкоштовно медичний огляд для новоприбулих(той що треба пройти за 90 днів по прильоту)?
-
‼️Перездамо свій договір оренди з 1 червня (1.06.2024)на однокімнатну квартиру з меблями в районі NW, Thorncliffe Усі подробиці в особистих повідомленнях
-
Всем привет! На завтра есть подработка на мувинг 2-3 часа. Начало мувинга в час дня, NW Оплата 20$/h
-
Допоможіть будь ласка бо не знаю куди писати. Коротко: моя дружина записалася на курси англійської в організацію gateway. Вони сказали їй що не можуть знайти її в базі так як не сходиться її день народження хоча у work permit все добре. Через деякий час вони подзвонили і сказали що нам зробили в базі помилку з її днем народження і нам треба вирішити це питання. Бо зі слів консультанта будуть проблеми з перетином кордону та отриманням піару. Може хтось чув про таку ситуацію і куди люди зверталися бо я на сайті іrcc не можу нічого знайти?
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. можемо по відео поговорити якщо не вірите .безглузда ситуація, но справді дуже потрібно терміново! ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ! БУДЬ ЛАСКА , НАПИШІТЬ МЕНІ В ОСОБИСТ ПОВІДОМЛЕННЯ!!!
-
Доброго дня, питання, якщо зараз податись на подовження ворк перміта, треба платити чи ще можна безкоштовно?