UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт! Підскажіть, якщо я отрімала продленний ворк перміт: в самій заявці видно що на рік продовжили. Що мені з ним треба робити, я так розумію треба якось роздрукувати чи десь піти його забрати, чи мені нічого не треба робити а продовжити користуватись старим,
-
Кавоварка Beautiful by Drew - 40$ Куртка жіноча тепла, розмір XL - 30$ Забирати Northland Dr NW
-
Доброго дня. Пропоную Вашій увазі чудовий та зручний 4 - х кімнатний будинок з 1.5 ваннами кімнатами. У мальовничому районі Palliser. Поблизу є усе для зручного життя. Автобусна зупинка у двох хвилинах пішки. Дуже зручне розташування. Зелене подвір'я де можна проводити вільний час. Також є навіс на два авто. Здається на довгий термін з 1 го червня або раніше. Ціна 2400 + 50 відсотків комунальних платежів. Велике прохання телефонувати на пряму до власника. Олександр. 14038634767.
-
🔥ЗНИЖКИ!🔥 iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max ЗНИЖКА $420 iPhone 15 та iPhone 15 Plus ЗНИЖКА $300 Пишіть в ос або приходьте Market Mall 3625 Shaganappi Trail NW WOW mobile boutique біля Apple Store
-
Продам Jeep Cherokee 2014. Про біг 303000, Active status, все працює без проблем. Нова зимова гума, та є комплект дисків зі старою гумою. Нові гальма диски+колодки, ремінь ГРМ, замінено мастило, всі фільтри, гальмовна рідина та охолоджувальна. Ціна 7000
-
Привіт)є можливість організувати перегляд боксу (Усика та Фʼюрі) в суботу старт 2pm,але можна приходити і раніше )ставте плюс ➕ хто хотів би приєднатися. (Все затверджено чекаємо усіх)🥊🥊 Локація: Silver fox Saloon(320 16 Ave NW, Calgary, AB T2M 0H6)
-
Привіт Продам vans Skate Sk8-Hi 40$
-
Volvo V70 3.2 2010 Active status AB Registration Два комплекти нової резини і дисків 6.700$
-
Это ж не пиво, а рутбир, разве нет?
-
Доброго дня, 10 травня отримали на 2 тижні, наче ще дають )
-
Привіт! Можливо хтось знає де можна купити Gift card Puma?
-
Привіт! Можливо хтось знає де можна купити Gift card Puma?