UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Только да, в Калфорексе выгоднее будет, скорее всего
-
А курс наверное ниже?
-
Так и в банках можно сдать злотые.
-
Я не знал. А где именно?
-
Перездам свою кімнату в хорошому районі SW (Lakeview), у зв'язку з виїздом, договір ще на місяць, далі напишете свій Хороша хазяйка, живуть також українці, здорова атмосфера. 675$ - бейсмент, повністю обставлений, не потрібно ніяких меблів, постіль в тому числі - лягай і спи.
-
А у меня штуцер злотых с собой есть (меняю). Может кому надо - обращайтесь. Могу и подвезти, если от меня не далеко
-
Перездаємо 3 - бедрумний таунхаус розташований на Dalhousie. Район тихий і спокійний. За 1 хвилину ходьби: парк Varsity, автобусні зупинки (різні напрямки), C-Train. У пішій доступності молодша, середня школи і школа сера Вінстона Черчилля (з високим рейтингом). Також поруч знаходяться магазини Co-op, Canadian Tire, Walmart, Dollarama, Safeway і різного роду ресторанчики та суші бари. У нашому районі живе багато українців із дітьми (самотніми ви і ваші діти не залишитеся). У будинку є плита, мікрохвильова піч, посудомийна машина, пральна машина, сушильна машина. Є відгороджений від сусідів високим парканом задній двір. Є особисте паркувальне місце. Оплата на місяць 2250 CAD. Пишіть або телефонуйте мені, все розповім і покажу. 3688863051.
-
Здравствуйте! Можно ли отдаленно (США) закрыть счета CIBC?
-
Увидел анонс
-
А в Shark 100%?
-
Ну бой по идее около 4 вечера
-
Это 100 проц? Просто тоже думаю за Шарк
-
План был: HSBC UK £ => Wise £ => Wise USD => CIBC USD Такой вариант возможен ? Если да, не будет ли потом проблем их обратно вывести через WISE в банк в другой стране если вдруг понадобится ? Есть американская виза, если это поможет в открытии счета В CAD не хочется держать деньги в банке и USD на WISE тоже, по этому в идеале CIBC USD account Спасибо
-
Якщо за Київом о 01:00 19 Травня. То в нас десь о 4:00рм