UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую 🙏
-
-
Точно есть. Если буду гулять,сфотографирую
-
Chinook center 2й поверх, острівок wow mobile
-
Це 2 окремих фірми, в Калгарі остання
-
Фільтер для душу, помагає очистити від хлорки, дає запах лимону, і тримається до місяцю часу. Маю ще 5 в наявності
-
iPhone SE 2020, 64gb Продаю свій телефон, бо перейшов на інший. До нього в комплекті йде рідний кабель lightning-usb і чохол (не оригінал, куплений у маленьких торгових точках). Жодного ремонту не проводилось - батарея стоїть ще заводська, не розбирався, сколів по корпусі немає (додаю фото з усіх боків). На екрані є захисне скло де по куткам трохи є повітря під ним. Криво наклеів скло десь більше року тому, але мене не напрягало тому так і залишив, сам же екран під склом теж в ідеалі як і інші частини корпусу. Вартість 150 cad
-
Только не забывайте,что резервировать корт надо. Я, правда , поздним вечером играла,когда уже людей не было, бронирование не делала.
-
Доброго дня! Шановна спільнота! Моя родина переїздить і шукаємо порядних орендарів для оренди головного поверху (Main floor - 3 bedrooms, 1.5 bathrooms ) З 1го червня 2024 Beddington area 🌷🌷🌷 Поруч є все необхідне: дитячі садочки в пішій доступності, початкова школа (Elementary school) в 4 хвилинах пішки, поруч Canadian SuperStore, SafeWay, Dolarama. До автобусної зупинки всього 3-4хвилини пішки (зупинки 4, 5 - їдуть в центр міста та 46 можна доїхати в Costco на NE). Плюсів безліч!!!🤩🤩🤩ціна 2100 Лендлорди - порядна канадійська родина, дуже їм вдячні, вони безмежно нам допомагають і допомагали. Мають українське коріння. Якщо ви дійсно зацікавлені , то більше фотографій та можливо домовитися про перегляд пишіть, будь ласка, у приватні повідомлення 📩📫