UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день,хтось віддає чи продає не дорого маленького котика?
-
Блискавка якраз таки відносися до 10% причин лісових пожеж
-
Вітаю народ , підкажіть будь ласка хто знає у Калгарі десь буде трансляція бою Усик ,Фьюрі ?
-
Так то не кемпінгарі в основному, людський фактор цим не обмежується. А ви коли небудь бачили як блискавка в горах бʼє ?
-
І це ще скромний відсоток, на мою думку 90% лісових пожеж це з людської причини. Чому юкон не горить, або північні території Канади, бо там людей нема
-
То від того не залежить
-
Кто может знает сколько примерно здесь может стоить татуировка до 10 см? Черно белый
-
Привіт. Продам $300Cad готівкою/трансфер на гривні на моно. Сьогодні даунаун. Дякую
-
То значить з вівторка знову буде смог у місті від цих кемпінгарів 🫤
-
Навряд, це час, коли всі на кемпах і на городах як пощастить з погодою
-
Чому питаю, бо є різниця в часі між нами і Оттавою, хоча я не впевнена чи це applicable.
-
Полностью новая и упакованная в коробке вот такая лампа. 📍70$ Могу доставить бесплатно по SW в другие районы за небольшую доплату или же самовывоз.
-
Maple Land, Miller Immigration Law Firm
-
Привіт, мені 21 рік. Приїхав до Канади 4 місяці тому, активно шукаю роботу на повний робочий день в будь-якій зі сфер, маю досвід роботи касиром, також працював на складі, за освітою системний адміністратор з досвідом роботи 1,5 роки. Можу працювати як за готівку, так і за договором. Сильний фізично. Швидко вчуся і добре працюю в команді. Хто має якісь пропозиції або ж знає де і як знайти роботу напишіть будь ласа.
-
Понятия не имею, если честно:-/
-
Хеллоу👋 Чи може хтось порадити міграційного консультанта будь ласка? Я хотіла записались на консультацію в Maple Dream але в них найближче вікно в кінці липня аж😰 може хтось знає де можна протягом двох тижнів потрапити ?
-
Подавався на зняття обмежень (і можливо невелике продовження якщо пощастить) 28 березня, ніякого руху...
-
Движуха будет какая то в центре города?
-
В Альберте выходной
-
у нас на роботі вихідний, сказали statutory 🤷🏻
20 Jan 2023, 19:11
303706/372205
24 minutes ago