UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Гаф
-
А можна купити новий якщо вже пройшло півмісяця?
-
maps.app.goo.gl/6fxNZUaYLuy4iVpR7 Отут мені сподобалось. У них є режим платиш за вхід 33 або 38 бакса на людину і їш скільки влізе. Дають 2,5 години. Думав, будут тягнути час, але ні, працюють швидко. Я встиг зробити 2 підходи, більше не влізло. Я звідти викотився. І роли, суші смачні. Особливо в конвертах з водоростів. У них не тільки роли, суші. М'ясо теж є. І міні мангал посеред столу. Ну ви розумієте.
-
Всім привіт, чи можливо відновити загублений проїзний fare entry? Не можу знайти інформацію, підкажіть будь ласка
-
BREAKING: «Супергёрл» с Милли Олкок выйдет 26 июня 2026 года Режиссёром уже официально выступит Крейг Гиллеспи («Тоня против всех» и «Круэлла»). Сценарий написала Ана Ногейра («Чёрный список», «Дневники вампира»). Мы увидим разницу между Суперменом, которого отправили на Землю и воспитывали любящие родители с тех пор, как он был младенцем; и Супергерл, которая выросла на Криптоне и наблюдала, как все вокруг неё умирают.
-
Народ, кто живёт в комплексе с бассейном - у вас он круглосуточно или до 11?
-
Привіт! Шукаю роботу для дружини. Їй 22 роки, має досвід роботи кухарем і баристою, англійська початкова, будемо вдячні за будь яку інформацію.
-
Ні. Допоможуть виправити резюме, розкажуть про бенефіти, фейр ентрі, і навчальні програми для роботи
-
Ми вирішили все ж таки заплатити повну суму, і вже потім подавати на субсидію, далі буде видно
-
Продам карсіт Evenflo з підставкою 50$ Більше фото в приватні Питання в приватні Забирати район Glamorgan
-
Продамо дитячі іграшки треки HOT WHEELS Обидві у майже новому стані Все працює як і повинно Більше фото та інформації питай у приватні Ціни 100$ та 40$ відповідно до фото
-
Нам теж так казали, по факту при заповненні онлайн заяви на субсидію ніяких документів із садочка не треба було, але можливо вони роблять самі запит на садочок