UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
👮♀️Долучатися до проєкту BRAMA закликає Кіберполіція України. 👊🏽Цей соціальний проєкт чиститиме інфопростір від російської пропаганди. ❗️Долучившись до онлайн-спільноти BRAMA, ви зможете надсилати скарги на ворожі ресурси. Чим більше скарг, тим більша ймовірність, що його буде заблоковано. 👊🏽 Також долучайтесь до веб сайту «Чатові онлайн» Вебсайт «Чатові онлайн» розробляється Ukrainian IT HUB за підтримки Акселераційної програми Act to Support проєкту «Фенікс», що виконується Фондом Східна Європа коштом Європейського Союзу. 🙏🏼Допомагайте країні в будь-який час у будь-якому місці абсолютно безпечно для себе!
-
Доброго дня Шукаю інформацію стосовно отримання сонцезахисних окулярів 🕶️👓 по страхуванню від роботодавця . Маю страховку в якій указано що бенефіт на сонцезахисні окуляри можливо отримати тільки маючи prescription, тобто з направленням. Eyes exam також страховка покриває . Але проблема в тому, що у мене є невеликий мінус по зору , а окуляри хотів би отримати без корекції . Тобто нульові . У всіх салонах, що був, говорять, що це зробити неможливо. Через те що вони не можуть обійти систему і указати в направлені, що зір ідеальний Тому можливо є ті хто робив таку процедуру для себе або хтось працює в салонах . Підкажуть будь ласка як це зробити або в який салон звернутись Буду дуже вдячний за інформацію
-
Hello. Does anyone need a piano? It's FREE. If you're interested, send a private message.
-
Можливо у кого є горщики для квітів, якими ви не користуєтеся?
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. можемо по відео поговорити якщо не вірите .безглузда ситуація, но справді дуже потрібно терміново! ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ! БУДЬ ЛАСКА , НАПИШІТЬ МЕНІ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ!!!
-
Віддаємо безкоштовно, (без подушок) Є можливість тільки сьогодні вам його завезти безкоштовно, якщо не далеко від центру.
-
Продам кроссовки Adidas Размер: 10(44) Цена: 35$ Новые Причина продажи: не подошел размер
-
Продам барные стулья Хорошее состояние Высота 72 см Цена: 50$ за два Забирать 8445 Broadcast Ave SW
-
Кавоварка Beautiful by Drew - 40$ Куртка жіноча тепла, розмір XL - 30$ Забирати Northland Dr NW
-
Calgary! Шукаємо дівчину на підселення в будинок (Main floor) з 1 червня. Локація: Dalhousie NW, до метро 10 хв пішки. В будинку 3 кімнати, 1.5 ванни. Проживають 2 дівчини 27 і 37 років. В будинку вже є меблі. Кімната не мебльована. В користуванні великий задній двір і одне паркувальне місце. За детальною інформацією пишіть/дзвоніть 🌸
-
Якщо Вам або вашій дитині (від 10 років) цікаві соцмережі, як TikTok, Instagram і хочеться розвивати себе там - спробуйте навчитись монтажу! ⚡️💻 Крута команда відеомейкерів, які співпрацюють з Америкою набирають групу і проводять безкоштовні пробні заняття! Якщо хочете дізнатись більше або спробувати, напишіть мені в особисті або залиште +!