UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здравствуйте А только субботу можно ?
-
Підкажіть будь ласка хто замовляв щось з України в Канаду? Яку порадите пошту? Окрім Нової пошти Дякую!!
-
Добрий ранок, підкажіть, можливо хто знає, як швидко доставити невеличку посилку з Калгарі в Едмонтон? І яка буде вартість?
-
Стикнулась сьогодні з таким.. хотіли відправити посилку новою поштою (маленька посилка, пару матеріалів для ламінування вій та трохи приправ) Сказали що приправи не можна, матеріали (складники, маленькі баночки) половину не можна Та і щей кожну позицію описати треба 🤦🏻♀️ Лише мені так повезло чи хтось з таким вже стикався?
-
Укрпошта
-
В частный тоже?
-
Тут система зовсім інша. Через направлення.
-
Нет семейного И хотелось бы частную клинику Чтобы без очередей
-
Це робиться через направлення. Йдіть до сімейного або у волк-ін.
-
напишіть у пошуку по чату "fair entry" або дивіться у гілці "Перші кроки в Калгарі". Це обговорювалось і розписувалось багато разів.
-
Добрий ранок, підкажіть, можливо хто знає, як швидко доставити невеличку посилку з Калгарі в Едмонтон? І яка буде вартість?
-
привіт,хтось може підказати як зробити цей проїзний за 5 доларів?
-
Дякую
-
Canada Post, DHL, FedEx
-
Якщо потім у 2025 році заплатите податок з цих грошей, то буде 0 питань.
-
Окей Спасибо большое
-
У приватній треба платити в рік десь 3-4к, і там все одно треба брати направлення. Просто ви без черги пройдете до сімейного. Краще всього піти у волк ін.
-
Всім привіт в мене питання якщо був на підробітку і получив налічку я можу їх на карту закинути. Бо не знаю чи пізніше не виникне питання звідки в мене вони появились
-
Всім привіт! У звʼязку з моїм відʼїздом з 6 червня по 6 липня ( строком на 1 місяць здається однокімнатна квартира неподалік від центру міста по вулиці 15 Ave SW, місячна вартість 1575$ + депозит 500$, який при виїзді відразу повертається, за деталями в дірект! Можливо повернемося на тиждень пізніше, але платити нічого додатково не потрібно буде, якщо вирішите залишитись на довше
-
Привіт! Продаємо матрас, розмір Queen, куплявся за 400$. Ціна 150$, можемо дати в комплекті декілька подушок і ковдру. Самовивіз із Downtown
20 Jan 2023, 19:11
305162/373219
26 minutes ago