UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Перездаемо свій договір на квартиру, в зв'язку з переїздом. Простора двокімнатна квартира в районі Белтлайн. Е підземний паркінг. Вїзд 1го червня. 2050cad. вже з паркінгом. За додатковою інформацією пишіть в приват.
-
Всім привіт, перездамо свій контракт на дім дуплекс: 120 кв метрів, 3 спальні, 2,5 ванні кімнати, кухня+вітальня, бейзмент, заднє подвірʼя та двомісний гараж. Район Walden, SE. Дім 2017 року, хороша шумоізоляція, дім в класному стані. Ціна 2700$/місяць. Перездамо з літа, липень/серпень. Контракт до лютого 2025 року. Можемо передати з меблями одразу, про ціну домовимось Пишіть питання в особисті, можу скинути більше фото
-
PS4 500G Два справні джойстики 160$ Downtown 17 Ave
-
Calgary! Шукаємо дівчину на підселення в будинок (Main floor) з 1 червня. 🌸 Проживають 2 дівчини 27 і 37 років. В будинку вже є меблі. Кімната не мебльована. В будинку 3 кімнати, 1.5 ванни. В користуванні великий задній двір і одне паркувальне місце. Локація: Dalhousie NW, до метро 10 хв пішки. Ціна: 894 cad + комуналка. За детальною інформацією пишіть/дзвоніть (403) 862-70-41
-
Шукаю роботу офіціантом (чи інші вакансії в сфері готельно-ресторанного бізнесу) Англійська рівня В2- Є канадський досвід роботи 2 роки, офіціантом в італійському ресторані Можу скинути резюме 🙃 Якщо ви бачили вакансії чи ви самі пропонуєте роботу, то буду чекати вашого повідомлення
-
Доброго вечора може хтось знає підскажіть де краще купувати квитки не дорогі з Калгарі до Варшави буду дуже вдячна .
-
Добрий, може е ще хтось кому не розрахували податки? Скоро 3 місяці..і нічого не відбуваеться..
-
Так я вже три місяці намагаюсь зробити ,в мене нема ж рядка 15000..бо нема листа, і пише шо заблоковано вже. Кабінет не робиться, ніхто нічого не знае, 3 місяці минае😒
-
Едете в city hall и делаете в течение дня
-
Здравствуйте. Только получили бенефитные карты, скажите, как оформить fair entry? (Нашла информацию, которая актуальна была год назад, возможно что-то изменилось. Знаю, что не через письмо от соцработника уже делают)
-
Перездамо 2бедрум квартиру. Квартира з новим ремонтом, вся побутова техніка нова. Високі стелі, світла, своя клімат-система у всіх кімнатах. У квартирі є 2 ванні кімнати, пральна та сушильна машини. Квартира розташована в даун-тауні. У 2х хвилинах ходьби від Сі -трейн (червона та синя лінії). Є поземний та наземний паркінги. Оплата за місяць 2150 кад. Можна проживати з тваринами.