UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я вам иммиграционный офицер что ли ,как я вам могу что либо гарантировать ? Все индивидуально Как и с PR Все зависит от того на какого офицера попадаешь При каждом заезде в Канаду,у нас спрашивали ,кто чем занимается Мы говорили что ребенок ходит в школу Они брали visitor records и через базу его проверяли ,говорили что все ок и на этом все
-
Тобто ви можете гарантувати ,що visitor records моєї дитини не анулюють всупереч прописаним на сайті правилам?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка хто знає що відповідати на питання на екрані коли прилітаєш 2-й раз? Перший раз був пів року назад. Особливо на питання “purpose of your trip” та “how long you will be staying” . Цей раз прилітаю і буду як мінімум до кінця WP. Дякую
-
Саме так, все залежить від обставин, тому поставте уподобайку в інстаграм,цим ви допоможете іншим батькам. Як я розумію, у вас ще діти не підлітки,вас таке також може чекати в майбутньому🙏
-
Поставити уподобайку під моїм коментарем на сторінці Кулеби. В майбутньому,якщо вашим дітям потрібно буде робити документи, можуть також не приймати і хто зна чи закінчиться війна на той час
-
Дякую 🙏
-
Напишу в особисті. Дякую, Нік
-
Дай посилання будь ласка
-
Главное - верить:-)
-
www.instagram.com/p/C7BbqILNoKI/?igsh=MTBtNGpqcDAxeDFuYw==
-
⚡️ Чутки: Microsoft готується придбати Valve і може запропонувати їм $16 мільярдів Не так давно Microsoft закрила чотири студії: Arkane Austin, Tango Gameworks, Alpha Dog Studios, Roundhouse Games PlayStation UA
-
Ахах, чтоб закрыть ещё дотан и кс.