UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подскажите как оплачивать парковки в парке Банф . Если купить абонемент-пропуск на год (на трассе) , нужно ли оплачивать на парковках например на озере Лейкльюис или Миниванке и что даёт этот абонемент ? Уже ездил в парк пару раз без абонемента и не платил за парковку , пока не штрафовали . Живу в Канморе .
-
Чтобы иметь возможность парковаться на территории нац парка Банфф. И теперь - за исключением Луиз)
-
На Луизе платная, отдельно от Банф пасса, буквально в этом месяце так сделали
-
Подскажите , а что даёт этот годовой абонемент , который продают на трассе ? Ведь можно приехать и без него , заплатить за парковку и всё или нужно иметь и абонемент и платить за парковку одновременно ? Специально смотрел , На парковках мало у кого есть этот абонемент-бирка на зеркале заднего вида .
-
Далі відбувається робота з вашими емоціями та думками. Хтось плаче, хтось кричить, а хтось стоїть спокійно. Все залежить, який запит ви пропрацьовуєте і скільки переживань та травм накладені на ваше питання. Під час стояння ваші думки чисті, знімаються усі зажими та упередження, ви бачите свої істинні переконання і можете знайти цю відповідь у собі. Практика допомагає запустити/прискорити всі процеси (не тільки фізичні, але й духовні/психологічні). Цвяхи виховують стресостійкість та готовність до будь-яких подій у нашому житті. Тут ви вчитесь керувати своїм розумом, а не навпаки. Практика на дошці Садху допомагає відповісти собі на багато питань, загартувати свій Дух та виховати в собі свою власну опору. Ти зрозумієш, що саме заважає тобі рухатись вперед до бажаного чи що стоїть на заваді твого спокою та щастя. Ти зможеш прожити, відпустити ті емоції і переживання, які тебе бентежать. Аби дізнатись ще більше про практику, пиши мені і я з радістю на все відповім, і все розкажу🥰
-
Привіт, мене звати Таня, в Польщі і в Україні проводила церемонії цвяхостояння. І сподіваюсь, що в Калгарі теж знайду людей, які довіряться мені провести їх в цій практиці🤗 У першу чергу, стояння на дошці Садху корисно впливає на наше здоров’я. На стопах у нас 70 точок, які відповідають нашим органам. Пришвидшується кровообіг, обмін речовин та робота лімфатичної системи.