UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Конечно будет. С адаптером
-
В сша дешевле стоит. Если там есть знакомые. А будет ли она в Украине работать с таким напряжением?
-
Всем привет! Может кто-то может помочь ( за кеш) затащить большую 120+- кг штуку с back yard в дом, напишите плиз в личку, мы с женой смогли только загрузить в трак и сгрузить дома( PS: я знаю что можно было взять обычный телек а не искать проблемы ))
-
Привіт Мене звати Анастасія ✈️Прилітаю в Калгарі 19 листопада 🏡Шукаю житло в оренду (1 bedroom / studio) або Basement with separate entrance, bathroom and kitchen ( для довготривалої оренди) 💰Мій бюджет до 1300(включаючи комунальні послуги) ❗️Важливо щоб був поблизу громадський транспорт Можливо хтось шукає з ким розділити рент або знає і може підказати варіанти, буду щиро вдячна за допомогу 😇Про себе : 33 роки , без дітей, без тварин.Не курю, позитивна, дружелюбна Якщо є пропозиції чи запитання пишіть в особисті повідомлення Дякую Всім добра🤗💙💛
-
Доброго дня! Збираюся летіти в Калгарі в лютому. Підшуковую квитки вже, бо кажуть, що раніше - дешевше. Скажіть, будь ласка, яка ціна вважається нормальною на двох дорослих і дитину? Прямих перельотів з Польщі немає, тому хотілося б з Польщі в іншу країну в Європі і одразу в Калгарі. На що мені звертати увагу при купівлі квитків? Багато пишуть, що лоукости можуть відміняти рейси, що неймовірно вузькі і незручні крісла на довгі перельоти, що є рейси, в яких при пересадці не треба забирати багаж тощо тощо тощо. Поділіться досвідом, будь ласка
-
Усі хто мені писав в приват я контактами поділилася. Кому не відписала то напишіть ще раз бо отримала більше 30 смс в приват то можливо когось пропустила. Мирного неба усім і добрих людей вам на шляху в новій країні.❤️
-
Добрый день. Подскажите, если покупать электронику в Канаде и потом в через сша отправлять в Украину, есть ли какие-то налоги между сша и Канадой, если она транзитная?
-
📌ІНСТРУКЦІЯ! Open WORK PERMIT! Важливо 📌📔📘 ✅ Якщо ви пройшли медогляд вже в Канаді і вам потрібно змінити work permit. Щоб отримати OPEN WORK PERMIT без обмежень. Знайшов для вас вас інтуїцію як заповнити анкету для цієї процедури. Ви часто питали - тримайте інфу. ✅
-
А де і як міняти?
-
Зрозуміла, дякую
-
Безкоштовно