UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо) завтра поеду на разведку
-
Дякую) де саме?
-
На фермерському ринку бачила, але як на мене дуже дорого🥲
-
Добрый вечер, ищем квартиру с конца мая, начало июня. Бюджет 1700
-
aarcs.ca/adoptable-cats/?wpv_view_count=218&wpv-location=calgary&wpv-wpcf-sex=&wpv-wpcf-age=1&wpv_filter_submit=Filter
-
Gla 250 Model 2021 Available in cash and installments
-
подскажите пожалуйста, у меня вечный курс таблеток от определённого заболевания, к сожалению они закончились, семейного врача ещё нет, пошёл в волк ин клиник попросил рецепт. Спросив можно ли их получить по бенефитам врач сказал нет. Может он конечно неправильно меня понял или я. Вообще таблетки можно получать по ним? Или какие то нельзя?
-
спасибо большое ❤️
-
деякі ліки по бенефітам можна отримати безкоштовно по рецепту від лікаря. Але там є ліміти. Це потрібно дізнаватися вже у фармацевта з рецептом від лікаря.
-
или это уже в аптеке решать надо?
-
все товари идут из Китая, так что нет в Канаде ничего чего бы не было в ЕС
-
конечно, спасибо 🙏
-
і головне не забути картку бенефітів
-
конечно можно, я тоже работаю без контракта на постоянной основе.
-
Куплю USDT за готівку CAD або $, особиста зустріч Калгарі. Цікавить обмін від 1000 usdt і вище.
-
З 1 червня здається кімната з власним туалетом в трикімнатній квартирі (ванна спільна). Для однієї дівчини 20-30р. 217 25 авеню N.E., дві хвилинки пішки до автобусів по Centre street та Едмонтон трейл. Тихий район, нова побутова техніка, laundry in suite. Більше деталей в приватних повідомленнях. Контракт на рік. $800 deposit + $800 monthly + комунальні
-
Шукаю кімнату на 12 днів з 1-12 липня. Про умови домовимось чи не домовимось)) Сам без тваринок. Меблі є якщо потрібно можу залишити для вас бо їду потім.
-
Замовте супровід, якщо є кому зустріти у Варшаві
-
Безкоштовно віддам 2 спрінг бокси.
-
Орендую кімнату ( до 700$) для 1 дівчини з 1 липня район SE
20 Jan 2023, 19:11
305774/372553
18 minutes ago