UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Залежить від програми, сра то податкова, вона яким чином до імміграції?
-
Залежало від питань, і так, і так
-
зрозуміла дякую
-
Увага, важливе повідомлення для батьків 💜❗ Мене звати Тетяна , і я запрошую діток від 6 до 17 років спробувати свої сили у сфері 3D моделювання та компʼютерного дизайну, відеомонтажу та Photoshop🌼. Ми організовуємо БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН ЗАХІД , де створимо власні перші проєкти, та також зацікавимо дітей перспективним хоббі. Зараз набувають популярності такі професії як: художник в ігровій індустрії, мультиплікатор, графічний дизайнер, 3D аніматор, концепт художник, контент-мейкер. Наша мета: зацікавити дітей перспективним хоббі та показати можливості цих напрямків📖 Захід буде проходити в індивідуальному форматі, маємо 20 місць. Для запису, прошу залишити"➕" в особистих повідомленнях📝
-
Ні,у нас загальна стоматологія, ортодонт приймає в family braces
-
Привіт, організовуємо безкоштовний ВОРКШОП для дітей 5-17 років з 10 напрямків програмування та 3д моделювання , відвідати можна 2 на вибір по напрямкам: Java😎 - створення ігор Python🐍 - створення додатків Web(HTML,Css, JavaScript)🧩- створення сайтів Blender - 3D моделювання🏠 Scratch 🐱- сотворення ігор та мультиків Unity🏙- створення професійних ігор Roblox 👾 - створення ігор та ігрового світу Digital Art 🖼 - Фотошоп та відеомонтаж Та багато іншого🫣 Буде цікаво і новачкам, і дітям з досвідом😎 Для запису залиште плюсик в особистих❤️
-
Так рьяно пытаться мне что-то доказать... Вот этот вот IBN прекрасно подходит для перевода с Европы. CC(CIBC institution number: 0010) (transit: 01909) ( account number : 7 digits) . Для себя вопрос закрыл, больше вести полемику не о чем не хочу.
-
Відправляли в консульство, бо отримували переведену і завірену довідку звідти. А в квітні чоловіки перестали отримувати консульські послуги. Тепер легше скачати з Дії і легалізувати, бо Канадо прийняла стандарт «апостіль».
-
Здравствуйте. Сдается комната в бейсманте . Хороший , большой теплый дом . Рядом магазины , автобусная остановка и школа . По адресу 88 Sherwood Sq NW Calgary AB T3R 0R9 Canada Цена 850 $ В стоимость входят коммунальные услуги, мебель и интернет.