UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
З 1 червня перездаєм двокімнатну квартиру у Riley Park Apartments 7-й поверх (424 10th Street, NW). Контракт до 1 квітня. Дуже класний район - 1 хв до Sunnyside C-train station, 1 хв до Safeway, поруч є безліч кафешок та ресторанів, недалеко від Kensington Avenue, дуже близько до даунтауна. Ціна 2200 в місяць (вода, електроенергія, та опалення включно), 1100 доларів депозит. Кого цікавить, писати мені😌 дякую!
-
Тыкнул работодателю ссылки с сайта IRCc и показал что значат поля на Пермите - и всё прошло
-
Там тоже у человека такая же ситуация
-
Вот у нас обсуждение было
-
t.me/uu_calgary/49460/369999
-
Ок , спасибо 🙏🏻
-
Не нужно менять ничего, с этим пермитом можешь работать где угодно
-
Он не шарит:-) Если пермит куаэтовский.
-
Ребят , у меня в work permit написана такая информация , мне работадатель сказал ,что типа я могу работать только в Британской Колумбии . Скажите , а возможно ли поменять локация ? Или он вообще не так понял ?
-
Привіт, підскажіть будь ласка. Мені файналі прийшла хелс кард, чи можна самому вирізати її з листочка, чи це має робити реджістрі? Дякую і сорі, якщо це питання раніше вже задавали, не знайшов по ключових словах.
-
Здравствуйте, вам ответили в другой ветке. Да, работодатель не так понял. Если локация стоит не в conditions, это не влияет на вашу возможность работать в другой провинции
-
Ребят , у меня в work permit написана такая информация , мне работадатель сказал ,что типа я могу работать только в Британской Колумбии . Скажите , а возможно ли поменять локация ? Или он вообще не так понял ?
-
Самому вирізати, самому ламінувати... Все самому
-
Ок , спасибо
-
Вітаю! Теж шукаю чи хтось буде летіти з України в Калгарі. Треба привезти декілька медикаментів. Пишіть, будь-ласка, в особисті. Дякую!
-
Знижка -20%🔥🔥🔥🔥 Привіт 🙋🏻♀️ Мене звати Наталі ✨ Я майстер- бровист та майстер з доглядових процедур волосся 🫶 В цьому місяці в мене діє знижка- 20% на всі процедури 💖 Мій inst: @kultaevabrows
-
Доброго дня Продам речі для немовлят 0-3міс. Всі речі заздалегідь були попрані. Половину з них навіть не встигли одіти. Вартість за все — 30cad
-
not elsewhere stated
-
А что значит NES?
-
Привіт Продам vans Skate Sk8-Hi , нові 20$
20 Jan 2023, 19:11
305988/374892
about a minute ago