UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня Продається все, що бачите на фото. Купувалося все нове, продаємо тому, що їдемо з Канади. 2 пуфіки - 180 CAN $ Блендер з різними насадками - 50 CAN $ Зволожувач повітря - 50 CAN $ Очищувач повітря - 55 CAN $ Стул на колесах - 80 CAN $ Стіл - 100 CAN $ Ялинка зі всіма прикрасами до НР - 100 CAN $ Лампа з кільцем та тримачем для телефона - 55 $ Забрати можна на #SW Beltline Більше деталей в особисті
-
Це рандом, видіться що в онлайн кабінеті написано
-
Вітаю! Шукаю мобільного оператора для 2-х, треба придбати сьогодні. В кого є пропозиції з вигідними умовами напишіть будь ласка , дякую.
-
Куплю notcoin за uah/usd‼️ Xтo колись фармив в телеграмі ноткоїни, зараз є можливість їх продати за дуже хорошу ціну‼️💸
-
А на що вам той «noticrе of assesment» В мене наприклад вже три місяці пройшло з подачі декларації, та досі не було цього assesmenta, взагалі не переймаюсь цім.
-
Salary: 15/hour😁
-
Доброго ранку, підскажіть будь-ласка де можливо пройти курси та отримати food safety certification в Калгарі? Можливо вже хтось займався цим питанням, поділіться інформацією. Дякую.
-
7th Ave wine & spirits 925 7 Ave SW, Calgary, AB T2P 2B5 Тут есть оболонь и львовское
-
Добрий ранок. Приходьте в Market Mall WOW mobile boutique (3625 Shaganappi Trail NW). Буду на роботі з 1 до 9. Допоможу і підберемо найкращий варіант.
-
Пробег забыли указать
-
Там 300к. 😂
-
Здравствуйте, я ищу работу бариста, есть опыт,и канадский тоже,английский свободный
-
Пошукайте в чаті через Пошук по ключовим словам. Я таке повідомлення знайшла, а вище є обговорення питання t.me/uu_calgary/49457/91587
-
Привіт, чи є хтось тут хто володіє одночасно латвійською та англійською або литовською та англійською на рівні B2 або вище? Шукаю таких осіб для співпраці. Якщо так то напишіть в пп будь ласка, бо чати не відслідковую, дякую!
-
Те самые недовольные, которые всю жизнь пили шмурдяк из пластиковых двушек
-
В украине продают 🤡
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/post-march-31-ukraine.html
-
Продам Samsung galaxy s21 ultra, состояние отличное, телефон+зарядка 290cad
-
Тепер є точна відповідь, що хто отримав LOE до 4 лютого, то з 1 квітня мають право отримати ВП на 3 роки або до закінчення дії паспорту, при в'їзді у Канаду.
-
Начебто 9.99 це 25мбит. ? Не?
20 Jan 2023, 19:11
306206/373187
5 minutes ago