UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
И слишком сцука яркий
-
Hi everyone! The company I work for is seeking employees with previous experience in rigging and working at heights. Basic electrical knowledge is appreciated. The company operates in the Telecom industry, building and maintaining cell towers and rooftops. Previous experience in all of the above is required. Fluency in English, both written and oral, is essential. Send me your resume in DM. Thanks, Cheers
-
Почитав усе що ви тут пишите і не погоджуюсь, що тут якимось навіть чином пиво гірше ніж в Європі. Так, німецькі відбіри дійсно відстійні, бо робляться на заводах в Азії або Канаді за ліцензією німецьких колег, але є деякі які довозять (У Calgary Co-op наприклад. Для тих хто любить стаут, тут безліч крафтових хороших стаутів (також много щмурдяка), але я стаути не сильно люблю. Сюди довозять оригінальний Guinness з Ірландії, скоізь він є, якщо його не вистачає. Щодо німецьких вітів, то раджу чи читати звідки імпортовано, або є дуже багато партій конфіскованих в рашки через санкції і привезених в Канаду, вони розлиті в Німеччині. Там складно помилитися, все на російській мові. А ось крафти тут дуже смачні. Я наприклад дуже люблю вітбіри і можу порадити дві дуже класних марки - Fahr і Wild Rose (У Wild Rose навіть пивоварня є). Крафтове пиво тут прекрасне, локальне і дешеве, якщо ретельно шукати. Є ще зручна апка - Liquor Connect, у них також сайт є. Там можна прогуглити і навіть знайти по локації і конкретним магазинам пляшку будь чого, звідки захочете (у випадку ЄС, все що довозять) в Канаді.
-
І ніколи не зросте ваш кредитний рейтинг в такому випадку
-
Для мене особисто тут пивний рай. Така кількість крафтових пивоварень, що майже неможливо все перепробувати. Сходіть, наприклад, у Cold Garden, що в Інґлвуд, шикарний вибір пива, а навпроти ще крутюча пивоварня OL’Beautiful
-
Я тоже полностью поддерживаю, что здесь не хуже Европы пиво. Просто другое
-
Дивлячись про яке пиво ви говорите, якщо ви про увесь концерн Карлсберг в Україні та про таке як Оболонь, Чернігівське, Опілля, Рогань, Білий Ведмідь, то я категорично не згоден) (Там тільки Хайнекен був норм з Карлсбергу). В порівнянні з українським крафтом сьогодні (Underwood, Red Cat Brewery, Viking, Mova), це щось з іншого Всесвіту.
-
Хорошая идея
-
Надо бы как-то развиртуалиться походом по пивнякам)
-
Ну и приложение Untapped конечно
-
47 пивоварен вроде в Калгари и округе. В Эйдри одна или две.