UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Просто прийдіть у будь якій паб за драфт біром звичайним у щасливі або звичайні години і це смакує подібно, навіть краще
-
Ну на самом деле о вкусах не спорят, как говорится. Вот даже мне, ярому любителю крафта, очень нравилось Рогань Традиційне
-
Усім привіт! Я працюю в Калгарі Ко-оп Шонессі і в цю суботу у нас буде відбуватись безкоштовний захід с 12 до 15 години. Ви можете прийти і скуштувати різноманітні вина з усіх куточків світу 🍷 Реєстрація обовʼязкова, але я не можу чомусь вставати посилання. Тому по фото знайдіть і зареєструйтесь. Буду рада поспілкуватись 🤩
-
Тут просто немає Арсенал Міцне)
-
Ага, и рево в 2008 все пили 😅
-
Еду завтра в Эдмонтон. Если есть рекомендации по поводу локального крафтика, буду благодарен!
-
Можно через сайт купить
-
В последний раз традиційне я пил году эдак в 2018. Там было важно на каком заводе разлито - вот эта фишка горечи была вкусной имеенно харьковского разлива. Тот же Янтарь, который был разлит не в Николаеве - полная шляпа
-
В минулому може, я його куштував у 18-му, не дуже сподобалось) Але легке, порівняно з звичайним масмаркетом, це точно. (може через те, що на розлив)