UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну я ж через рамку проходив, всі речі перевіряли. Якщо не забрали, значить можна
-
Доброго дня! Як можна проконсультуватися з приводу деяких законів у Канаді? Якщо сім'я приїхала разом, але дружина з дитиною мешкає в Монреаль, а чоловік в Калгарі? Як це вплине на PR?
-
Читали інфо від авіакомпанії? Дезодоранти та запальнички пожаронебезпечні, вони можуть сприяти пожежі на борту, на тій висоті при тому атмосферному тиску, бо легко вибухають...вам пощастило, що долетіли. А так возіть що хочете)
-
Ну сірий, не сірий, але з працевлаштуванням на перший час там точно легше. Плюс вартість життя дешевша. Навіть рівень цін на аренду значно нижчий, ніж в Калгарі. Тому хоча б якийсь рік досвіду, підтягнути мову і можна дивитися в сторону Калгарі.
-
Дякую Вам, за докладне повідомлення! Нам Едмонтон трохи депресивний, тут багато заводів і будови. Все сіре. А тут якраз закінчується договір ренту, то подумовуємо за Калґарі.
-
В багажі все віз без проблем
-
Я чекала чекала і не витримала поїхала до них. Нам відразу помогли и через пів години нам назначили на 19.01. зробіть так само бо будити довго чекати. Як мені сказали дуже багато заявок і вони не встигають.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка , еміграційного адвоката в Калгарі? Дякую.
-
По темі районів: залежить, яка родина і який лайвстайл. Ні в одному районі Калгарі конкретного трешу немає. По можливості уникати forest lawn хіба..і то він вже не той, що був навіть 10 років тому. Бомжа можна потенційно зустріти на будь-якій зупинці транспорту в Калгарі. В даунтауні їх точно не більше, ніж в будь-якому іншому великому місті північної америки. Щодо звалища - це не проблема лише маккензі, а й всих районів тієї округи. Залежить від сили та напрямку вітру. Буквально тиждень тому додувало і до махогані. В цілому маккензі район мега комфортний, якщо є можливість не виїжджати - все під боком. Плюс на маккензі переважна концентрація - це дорослі канадці з родинами. Прктикувати розмовний інгліш хоч кожен день можна) А чому з Едмонтона їдете, якщо не секрет?
-
Як все узагальнено..🤦♂️ Взагалі дуже дивно читати такі поради від людей, які в Канаді без року тиждень)
-
Дуже дякую!!!!
-
Да, 75% скидка должна быть по ним
-
Так, маємо такі. З ними можна купити квитки в зоопарку зі знижкою?
-
Recreation pass которые
-
Так пластикові з фото. Ви їх показуєте на касі і купуєте вже зі знижкою
-
Пластикові картки Fair entry? Чи ще щось для зоо треба оформляти?
-
А ви вже оформили картки? Ми купували на місці, маючи картки
-
Добрий вечір! Скажіть, будь ласка, як купити квитки в зоопаок зі знижкою (з fair entry). Можна онлайн?
-
Это только по факту на месте известно
-
Они ещё дают листы от социальных работников?
20 Jan 2023, 19:11
3067/375993
41 minutes ago