UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
🤝 я ему тоже не верю) его цитируют постоянно, как главного авторитета, но там свои цели. Не перестают просто удивлять эти любители DEI.)
-
Хотя тут он базу выдал🤷😏
-
О, дякую за інформацію, шукав таке уточнення, заборонили в 2023 а досі купити можна незнав чому)
-
Я что, снова кого-то оскорбил что ли? Вы тогда хоть исключительный перечень "не" где-то опубликуйте, а то базовые правила настолько размыты, что под них можно подвести абсолютно всё...
-
Илона Маска?
-
Так. Люди провозять сюди. По правилам воно і в Україні не повинно видаватися без рецепту. Але у звʼязку з війною поки що можна купити.
-
Ни у кого не завалялось report Carfax? Куплю один запрос
-
Але як я розумію вони не дуже перевіряти люблять те що везеш в іпровізованій аптечці
-
Ого, дякую за інформацію
-
Rentfaster в першу чергу, потім Marketplace а потім вже Kijiji) це по спадаючий вірогідності потрапити на скам
-
я вже майже забанив
-
Ясука ещё и гей? Теперь я понимаю, как они там с Нобунагой дружили! По-самурайски 😏 Зачем ему Но, если Ясука есть)))
-
Я художник, я так вижу!!1 А вы - быдло и чернь!!
-
50$ Повітряне ліжко Coleman, Queen size з електричним насосом 120v. Ідеальний стан. У наявності 2шт.
-
10$ Майже новий компактний обігрівач. У використанні був близько 20 годин. Окрім двох рівнів обігріву можна використовувати як звичайний вентилятор Купував взимку за 50$ 1000w max Даунтаун
-
Везти можна хоч скільки але бірок і коробок щоб не було а так норми не має
-
Шукаю людей для співпраці з Бінанс, Байбіт, Окх, Мекс, Гейт. @sashkas1213 пишіть
-
Сдается комната в двух комнатной квартире, с двумя санузлами, 1000$ + свет. Район SE, Copperfield. Залог в размере месячной оплаты. Без вредных привычек 🚭
-
Потрібна коротка консультація з механіком-електриком по тел стосовно блока керування двигуном, авто не стартує. Закину e-transfer 20CAD
-
Доброго дня , можливо хтось знає площадки де можливо попрактикуватися у водінні ?
20 Jan 2023, 19:11
306975/372205
21 minutes ago