UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Скористайтесь пошуком в чаті, бо вже в чаті багато відгуків. Мені подобається Sushi Bistro Anzu, але там не дуже атмосферно, але вони нам більше всього поки подобаються, бо з їхнім рейнингом вони поки кращі, ніж атмосферні заклади з таким же рівнем. Вони після 16год мають більший асортимент в меню
-
Малина ( 12 коробочок)- 18 доларів, виноград по 0,98 за лб, абрикос 2,98 за лб ось в тому овочевому магазині біля Фрешко.
-
Фрешко: мʼясо менш 2 долларів за лб і соняшник 5.97.
-
Привіт всім! Шукаю роботу, будь-яку, це може бути прибирання, миття вікон, склад, помічник на кухні, англійська ще слабенька. Якщо у когось на роботі є вільні вакансії, і можливо ви можете замовити слівце за мене начальству, буду рада. Якщо після співбесіди візьмуть на роботу, обіцяю віддячити!!!!!! Пишіть у приват. Заздалегідь вдячна і всім гарного дня.
-
Добрий день. Продам новий фен GEM force рожевого кольору Фен не був у використанні, був як подарунок На амазоні більше 100$ (фото прикладаю) Вартість 60 cad, забрати можна в районі Вест Кірбі, Даунтаун
-
Прикольно кстати. Соответственно по логике, тех кто общается с димой, должны также по цепочке банить?
-
Куплю USDT
-
vm.tiktok.com/ZMMEch7AP/ Кому не подобається тут вода🚿 , може бути корисно. Фільтр для душу і справді топчик👍