UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю! Чи знає хтось хорошого трихолога в Калгарі?
-
Продаю лампу з ікеа ціна 30 Само вивіз з SE Airdrie
-
Moving sale ‼️ у звʼязку з переїздом продаємо меблі Ліжко kingsiize 250 cad(матрас 150+ springbox 20) Ліжко односпальне з матрасом twin 150 Лампа 30 cad
-
Я так і подумала. Просто написала, щоб інші були обережними. Занадто солодко звучить.
-
Подскажите, пожалуйста, куда обращаться если у сына слетел ноготь и возможно поломан палец? (Катался на самокате и неудачно упал)
-
Urgent care / hospital. Вот ссылка на сайт- выберите там где более менее адекватное время ожидания www.albertahealthservices.ca/waittimes/Page14230.aspx
-
Спасибо большое, просто едем и сидим в очереди, ок, спасибо
-
Возьмите снеки, воду, подушку, плед, гаджеты. Ждать примерно ( на данный момент) 2 часа. Но помните, что идут не в порядке живой очереди, а по тому насколько серьезно/критично состояние ребенка. Удачи вам и пусть все будет хорошо ❤️
-
Как с вами связаться?
-
Привіт усім , є тут хтось хто працює як контрактор Або фул тайм Telecommunication technician ( проводить інтернет , телебачення і т.д.) є декілька запитань. Буду вдячний за інфо
-
Спасибо ❤️
-
Были мифы в далеком 2018 что если покупать карточкой то в штаты не пустят. Пока никаких подтверждений не видел, кончено кроме «мой друг сказал»
-
Чи як їх можна знайти!!!
-
Хтось знає де є кріптомати ?
-
Добрый день. Кто в последние дни сдавал билеты на WestJet?
-
Продам стол(40$), настольную лампу(10$), пылесос(30$) и швабру(5$). Район Southland SW, самовывоз. Писать в лс.
-
Раскраска с пердо-котами.
-
Питали за обліпиху, це Фрешко.
-
Продам футболку 35$ наличными Размер - |S|
-
Ні не занадто солодко! Я 2 місяці шукаю роботу! І взагалі нічого, тиша!!!! А за житло потрібно платити!!!! І дуже важко самій з дитиною у чужій країні! Це не солодко!!!! Це відчай!!!!!
20 Jan 2023, 19:11
307099/372028
about an hour ago