UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Наразі Ви написали в групу без токсичних персон ☺️ Тож дякую і дайте будь ласка знати, коли Вас оберуть із пулу. Дуже цікаво скільки загалом все займе часу
-
Так, звісно. Але треба перечитати, бо я вже багато помилок знайшов (орфографічних). Буду радий якщо це комусь допоможе чи полегше вибір/шлях
-
Дякую)
-
В залежності на скільки у вас віза. Ворк перміт точно
-
Дякую 🙌 за таку класну інформацію!
-
Дякую. Десь так, кажуть що наступна буде 9-10 Листопаду. До речі, в інших групах мій пост видалили. Бо "вже багато обговорювали, нащо ще раз писати, все і так все знають".
-
Вітаю з номінацією і дякую за опис досвіду. Бажаю Вам скоріше отримати запрошення на отримання PR! Я так дивлюся, що виборки з пулу Express Entry виходять приблизно 2 рази на мисяць.
-
Дякую, якщо йому подовжать дію паспорта, потрібно також візу продовжувати, вірно?
-
Можна поштою відправити,і додатковий конверт зі зворотньою адресою вставити
-
Дякую)
-
Привіт. Чи можна в Калгарі продовжити дію паспорта, якщо так, то де, дякую?
-
Спасибо огромное
-
Здрастуйте напишете пожалуйста адрес где делать SIN в Калгари?
-
Отримання номінації по Alberta Express Entry Stream – Accelerated Tech Pathway. Лінк на опис програми: www.alberta.ca/aaip-alberta-express-entry-stream-eligibility.aspx В HowTo.docx практичний досвід як отримати провінційну номінацію. Приїхавши по програмі CUAET. Теоретичні строки: 2-3 тижні, якщо всі документи у вас готові. Практичні: зайняло 3 місяця щоб зібрати документи і 3 тижні на отримання номінацію. Далі слід читати: >Якщо ви працюєте в IT , сфері комунікацій, відео чи аудіо виробництві, або за іншою Тех. Спеціальністю. >Ви живете в Альберті. PS: Додав в інфу в документ, бо букв багато в повідомлення не влазить.