UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо сказал?)
-
Каш бек это трата вашей кредитки в определенных местах
-
Всім привіт! Маю велике бажання пограти в футбол), бажано на постійній основі (щотижня,або декілька разів на тиждень). Можливо є група однодумців які вже проводять зустрічі - відгукніться будь ласка. Заздалегідь вдячний за пропозицію. Мешкаю Calgary NW, Edgemont.
-
Мені здається, корисність прокачування кредитної історії переоцінена. Ну тобто скупляйся собі на кредитку і історія прокачається по дефолту. А робити якісь зайві рухи для її прокачування - то не має сенсу. Стосовно овердрафту - гарна думка, ніколи про це не замислювався. А хіба на кредитці немає якоїсь подібної "функції"?
-
📍kingsview road SE Airdrie 📍Ліжко king-size 250 Ліжко twin з матрасом 100 Столик 10 Дзеркало 30
-
Они и сейчас есть, бродят вокруг дома сегодня ☺️
-
ну не сказав би що це зайві рухи потрібно робити) один раз підключив кредитку для оплати комуналки/сервіса і забув. А далі, користуюся картою та раз в тиждень чи два поповню. Плюс активного використання кредитної карти в тому що швидше піднімають ліміти.
-
з приводу овердрафта. Дебетова картка не розрахована на те що ви можете взяти в кредит з неї. Або іншими словами, позичити гроші у банка, коли сума на балансі є але вона на тимчасовому утримані у звʼязку з перевірками. Або варіант когда був нуль на дебетовій і сьогодні повина була бути заробітня плата, а сьогодні плановий платіж.
-
так, безумовно, якщо підключаєш вперше, то кількість "рухів" не змінюється від того, кредитка це, чи дебітка. Але якщо дебітку вже підключено, то для змінити її на кредитку вже доведеться зробити купу зайвих рухів. Якби за те давали кешбек, то я б точно погрався. А так КПД буде близьконульовий. В піднятті лімітів особливого сенсу не бачу. В деяких випадках це навіть шкодить. Мені СІБС намагається підняти ліміт з двох тисяч то до 5, то до 7 вже впродовж, мабуть, півроку. Я їх деклайню, але вони не здаються і десь раз на місяць роблять нову спробу)