UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам свій iPhone 7 32GB у чудовому стані. У телефона був лише один власник, використовувався акуратно, тому і екран, і корпус у прекрасному стані. Здоров'я батареї – 83%. В комплекті йде зарядний пристрій та провідні навушники. Ідеальний вибір для дитини. Ціна – 70 CAD. Забрати можна на Beltline або в Downtown.
-
Не треба підтверджувати, просто назвете адресу
-
Усім привіт, у мене живе родич у Калґарі, до якого я приїзжаю, чи треба мені підтверджувати цю адресу, щоб отримати sin, і що повинен зробити мій родич?
-
Всім привіт. Я в пошуку роботи і хочу вам запропонувати свої послуги няні в Калгарі. Проживаю в Downtown. У мене є педагогічна освіта, також є деякі сертифікати місцеві для дозволу роботи з дітками. Якщо для когось це актуально , можемо обговорити деталі в особисті повідомлення. З ціною можемо домовитись. Гарного дня.
-
Усім привіт, у мене живе родич у Калґарі, до якого я приїзжаю, чи треба мені підтверджувати цю адресу, щоб отримати sin, і що повинен зробити мій родич?
-
www.facebook.com/marketplace/item/372523975285061/?mibextid=dXMIcH Відаю дуже дешево, дешевше на 100$ від самої дешевої на маркетплейс. Все працює ідеально, стан як новий, доставкі немає.
-
Куди?
-
Отдам диван!В таком состоянии забрали от предыдущих хозяев.Только самовывоз после 6-ти вечера,105 26 Avenue Southwest T2S0M3.Диван мягкий👍
-
Lol no i work for them really check my profile
-
Scam