UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
"Незабываемое рождество"
-
Підскажіть чи надає ще ваучер wins?Якщо так як він працює і де отримати можна?
-
Продам 2 ноутбуки, механічну клавіатуру і геймпад від series x. 1. 350$ i5-7300hq 2.5 GHz 1050Ti, 256 SSD, 1TB HDD, 12 GB RAM. 2. 100$ i3-6006U, 920MX, 8GB RAM, 2 TB HDD. Оба ноутбуки доглянуті, термопаста мінялась кожних пів року-рік, від пилюки чистились. В першому не працює один юсб порт, можу докинути юсб хаб на 4 слота :) А так, все з ними прекрасно. Вилка європейська. 3. 100$ Клавіатура кастомна 60%, odinslab, збиралась під заказ, свічі cherry mx silver speed, є свій софт, працює бездрото і дротово. Відчувається прекрасно, ще є кейкапи на заміну. 4. 60$ Геймпад від хбох х, відмінний стан, користувався мало. В комплекті 2 акумуляторні батареї. До нічого коробок немає.
-
Це 10.49 центів за кіловат, я правильно розумію?
-
Доброго дня Запрошую учнів початкового рівня (A1 - Beginner/Elementary) до безкоштовного English Speaking Club! Про себе: Сертифікований (TEFL) викладач англійської мови. Допомогаю учням покращити навички англійської та почати розмовляти з першого дня навчання. На нашому Speaking club вас чекає: *комфортна атмосфера *багато практики розмовної англійської *корисні поради та рекомендації щодо покращення вимови та словникового запасу Заняття будуть проходити кожну неділю о 18-ій годині у відеоконференції zoom. Для запису надсилайте особисте повідомлення
-
ребята, подскажите пожалуйста, подал декларацию в четверг(сэлф эмплойд) на старый адресс пришло 3 письма(еще пару дней не смогу их подобрать), 2 с права от cra, я подозреваю что это асессмент мой и девушки, а что слева может быть? пришло от правительства, могут ли впаять аудит через 4 дня после подачи декларации?
-
Усім привіт. Підкажіть, чи можна до психолога по хелс карті? Чи може хто порадить безкоштовного?
-
“Should you be selected for an audit, a CRA auditor will contact you to start the audit process by mail or phone, or both, and will inform you of the time period(s) being audited and how to send the required documentation.” www.canada.ca/en/revenue-agency/news/newsroom/tax-tips/tax-tips-2022/small-medium-business-audits-what-need-know.html