UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вони "десь" лежать, а відкривати їх окрім власнику - неможна
-
Усім привіт! Багато хто прийшов у минулу суботу на безкоштовну винну дегустацію - була рада познайомитись! У цю пʼятницю знову івент о 19 годині. На нього вже треба купувати квиточок. Але тут вже цікавіше - він іде з їжею(сир, мʼясна нарізка, крекери), і можна буде скуштувати 8 різних рожевих вин.
-
Передамо свій кредит на авто Гарантія на авто ще 2 роки або 45к километрів Hyundai Tucson 2012 Чудовий варіант авто. Якщо у вас нема кредитної історії - не проблема За подробицями зацікавлених прошу у приватні
-
Да можно
-
Советы банкира: Если вы начали работать и у вас начинают появляться накопления на основном счету, не оставляйте их там. На данный момент много Fraud и Scam и поэтом нужно инвестировать деньги в закрытые счета фиксированные или же нет: FHSA TFSA GIC Обращайтесь: -Телеграмм личные -403 974 6317 ext. 280 - [email protected]
-
@CalgaryCarRepair
-
Можна вам написати в особисті?
-
Ну, точнее, байопики хороши́, когда тебе человек интересен конкретный, наверное.
-
Он ниачом, как и большинство байопиков
-
Написала вам
-
Доброго дня, шукаю когось хто зможе доглянути за моїм песиком в будні дні в червні. Це або я буду привозити і аля здавати в дейкер на час поки я працюю, або треба буде приходити і брати його на прогулянку. Я живу біля Шинук молу. Звісно не безкоштовно. Варіант собачих готелів і тд не підходить.
-
Продаж 45$ Диван + крісло в чудовому стані. Неважке і зручне 134 Somerset Dr Sw 8254889984
-
Записала вас уже)
-
А яка у вас порода? Як відноситься до інших собак?