UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
FORD EDGE SEL 2016 AWD / 2L ecoboost / 4cl *ACTIVE STATUS ***NO ACCIDENTS *** 213000km 14000$ Якщо є питання, то пишіть
-
Ну, точнее, байопики хороши́, когда тебе человек интересен конкретный, наверное.
-
Он ниачом, как и большинство байопиков
-
Написала вам
-
Доброго дня, шукаю когось хто зможе доглянути за моїм песиком в будні дні в червні. Це або я буду привозити і аля здавати в дейкер на час поки я працюю, або треба буде приходити і брати його на прогулянку. Я живу біля Шинук молу. Звісно не безкоштовно. Варіант собачих готелів і тд не підходить.
-
Продаж 45$ Диван + крісло в чудовому стані. Неважке і зручне 134 Somerset Dr Sw 8254889984
-
Дайте контакти сантехніка. Дякую
-
Записала вас уже)
-
Комната со своим санузлом в 2bedroom, 950$ + электричество/интернет, Район SE. Залог в размере месячной оплаты. Без вредных привычек 🚭
-
А яка у вас порода? Як відноситься до інших собак?
-
З 1 червня є вільна кімната. Район Beddington, Beacham Rise street. Кімната мебльована, є все необхідне. 600$ + компослуги (~50$)
-
Хаскі, він спокійний, але не кастрований, тому з собаками він товаришує вибірково
-
Продаж 400$ Ліжко Кінг з постеллю у комплекті 2шт лампи приліжкові 2шт. Крісла 134 Somerset Dr Sw 8254889984
-
Details regarding price and some photos please
-
Доброго дня,можливо хтось знає не дуже дорогу зубну клініку (потрібно поставити пломбу ).Benefits у мене немає .Буду дуже вдячна за відповідь !
-
Доброго дня,можливо хтось знає не дуже дорогу зубну клініку (потрібно поставити пломбу ).Benefits у мене немає .Буду дуже вдячна за відповідь !
-
Нажаль система однаково виставляє ціни у всіх клініках. Лікарі не можуть назначити ціну менше, якщо без бенефітів чи без страховки. Можна записати витрати і можливо спишете в декларації за 2024 рік для податкової.
-
Цеена? Пробег?
-
матрас квін, 50$ , брав новий за 350 є чек . чистий , був в використанні пів року ковдра в подарунок
-
А скільки орієнтовно коштує така процедура не підкажете ?
20 Jan 2023, 19:11
307932/376063
5 minutes ago